Rántott sertéskaraj fűszeres pácban érlelve, tepsiben sütve, olajszag nélkül
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
Összesen 2137 találat.
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
A csirkemellet változatosabbá teheted csirkemájjal és fűszerekkel töltve, göngyölve.
Ha nagy családi, baráti lakomára készülsz, a kiadós, zamatos flamand marhapörkölt nyerő választás lehet.
Az omlós, sült tarja kényelmesen elkészíthető bő fél óra alatt, mégis mindenki agyondicséri.
A régi, jó vagdaltnak sem kell mindig ugyanolyannak lennie. Dobd fel sajttal és brokkolival!
Rákkeltőnek számítanak azok az élelmiszerek, melyekre a legtöbbet költenek a magyarok.
Az egészben sült grillcsirkét mindenki szereti, ez a mustáros pác pedig isteni.
Étvágygerjesztő és isteni lesz a baconös-sajtos hústekercs, ha muffinsütőben sütöd.
Nem lesz száraz a rántott csirkemell, ha zöldfűszeres vajjal együtt sütöd.
Két egészséges kedvenc egy tepsiben: a csirkemellből és az édesburgonyából gyors és finom fogást készíthetsz.
Csak vagdosd be a pácolt sertéshúst, és rakd meg mindenféle finom zöldséggel!
Egy óra alatt ízletes főfogást varázsolhatsz az asztalra. A sajtos-gombás csirkemell göngyölve igazán étvágygerjesztő.
Darált húsból rengeteg egyszerűbb és extra ételt is készíthetsz, válogass kedvedre!
Így vajpuhára sül a sertéskaraj, amit a pác mellett a vele sült alma és hagyma tesz igazán extrává.
Ha idegenkednél a mézes-mustáros páctól, akkor is adj esélyt ennek a puha, ízekben gazdag sertésszeletnek.
Az intenzív ízvilágú, fokhagymás, zöldfűszeres csirke finom omlós és jó szaftos lesz.
Ezt a fűszeres csirkeszárnyat akkor is szeretni fogod, ha nem rajongsz túlságosan a csontos húsokért.
A csirkemellben az az egyik legjobb, hogy gyorsan, könnyen ízletes finomságot készíthetsz belőle. Töltsd meg sajttal, és borítsd le paradicsomszósszal!
Ha a sült csirkemellet önmagában unalmasnak tartod, tedd élvezetesebbé fetás töltelékkel.
A tejszínes szósz és a gomba feldobja a szárazabb csirkemellet is. Az igazán ízletes főételt hamar elkészíted.
Tudod, milyen élelmiszereknek magas a foszforszintjük?
Még a tepsit sem kell hozzá elővenned! Az ínyenc, sajtos-baconös csirkemell fél óra alatt elkészül.
A porchettával, azaz a fűszeres malacsülttel sok embert jóllakathatsz, mégsem szakadsz bele a munkába.
Ha krumplival sütöd a fokhagymás csirkemájat, biztosan nem maradsz éhes.
A sajttal töltött húsgolyókat kínálhatod körettel, de a főzelékeket is feldobhatod velük.
Ne csak karajt és csirkét ránts, a szaftosabb tarja is finom panírba bújtatva.
Az egészben sült csirkének már a látványa és az illata meghozza mindenki étvágyát. Könnyű, laktató, és elkészíteni sem bonyolult.
Ne csak ünnepeken készíts kacsamellet! A karakteres húshoz igazán jól illik az üdítő narancsszósz.
Bundában, sütve, szaftosan: a csirkemell mindenhogy nagyon finom. Itt biztosan megtalálod a kedvencedet!
A krumplibundában sült csirkemell olyan finom, hogy legszívesebben hetente elkészítenéd.