Tepsis csirkemell paradicsommal sütve: sok sajt pirul a tetején
Ha kétféle sajttal szórod meg a csirkemellet, még finomabb lesz a végeredmény.
Összesen 645 találat.
Ha kétféle sajttal szórod meg a csirkemellet, még finomabb lesz a végeredmény.
A húsgolyók pikáns fűszerezése és a krémes mozzarella együttesen garantálják, hogy minden falatot mindenki élvezettel fogyaszt el.
A hagyományos olasz lasagne újragondolt változata: különleges, ízletes, és a hús helyét a cukkini veszi át.
A tonhalas tésztát villámgyorsan összedobod, és hidegen-melegen egyaránt jólesik.
A bazsalikomos paradicsomleves ízletes és könnyed fogás, amit a hagyományos olasz konyha inspirált.
A pizzás tekercs akkor a legjobb, ha kelt tésztából készíted.
Az egyszerű elven készülő, zsebes Hasselback-csirkemell sok-sok mozzarellával és paradicsommal utánozhatatlan.
A magyar konyha egyik legkedveltebb ételei közé tartozik a sűrű paradicsomos szószban főtt töltött paprika.
A békebeli lecsós szelet megunhatatlan főétel. Tepsiben összesütve még gazdagabb ízeket kapsz.
Csodás, húsmentes ebéd lehet a rizzsel töltött paradicsom, főleg, ha lédús, napérlelte zöldséget használsz hozzá.
Botanikailag gyümölcs, de zöldségként szerepel a köztudatban. Egy biztos: egy ízletes és roppanós paradicsomnál nincs jobb. Nem mindegy azonban, hogy tárolod!
Az autentikus görög konyha ízeit akár otthon is élvezheted! A szaftos, fűszeres hús sok zöldséggel, pitában tálalva egyszerű és laktató ebéd.
A zamatos paradicsom, a sok sajt és a szaftos csirkemell tökéletes harmóniája garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat.
A puha, omlós csirkemájhoz nagyon jól megy a füstölt szalonnás alap és a roppanósra párolt zöldségek.
Dobj össze mediterrán finomságot ebédre! Az idény két nagy kedvence, a paradicsom és a padlizsán együtt még finomabbá teszik az egyszerű tésztát.
A görög saláta laktató, tele van vitaminnal, zöldfűszeres öntettel tálalva pedig egyszerűen ellenállhatatlan.
A sajtos-paradicsomos sült csirkemellel nem sok munka van, mégis szinte mindenki szereti.
Pirítsd együtt a sertéscombot zöldségekkel, így fantasztikus, szaftos és fűszeres egytálételt varázsolhatsz az asztalra.
Ha még most elteszed a házi paradicsomlevet, egész télre lesz elegendő belőle a polcodon.
A zöldséges Hasselback-csirkemell lényege, hogy a húsba vájt mélyedésekben sül mindenféle finomság.
A tök zöldséges, darált húsos raguval töltve finom és laktató.
A zöldséges lencsesaláta nemcsak nagyon kiadós, hanem konzervből pillanatok alatt el is készül.
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
A görög rakott padlizsán kiadós, laktató, és tele van csodás, mediterrán ízekkel.
Ez a cukkinis zöldségragu a legjobb választás, ha valami húsmentes, mégis kiadós ebédre vágysz.
A hideg gazpacho igazi nyári zöldségleves, amelyhez nyersen kell összeturmixolni a hozzávalókat.
A zöldséges házi ajvár mennyei mártogatós bármilyen hús mellé.
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
Egy egyszerű, trükkös módszerrel különlegessé, még étvágygerjesztőbbé teheted a klasszikus egészben sült csirkét!
Ha még nem próbáltad a tepsis lecsót, itt az ideje elkészíteni, hisz az ízek sokkal intenzívebbek lesznek.