Tejfölös csirkemell egyenesen a sütőből: köret sem kell mellé
Csirkemellkockák tepsiben sütve, sűrű, tejfölös szószban: ilyen a tökéletes ebéd.
Összesen 678 találat.
Csirkemellkockák tepsiben sütve, sűrű, tejfölös szószban: ilyen a tökéletes ebéd.
Csirkemellből is készíthetsz paprikást: a sűrű, tejfölös szaft ennek a húsrésznek is jól áll.
Ezeket a zöldséges, húsos ételeket mindenképp készítsd el idén tavasszal.
A milánói rántott csirke titka a fűszeres panír, amely egy ritkább hozzávalónak köszönhetően olyan ropogós.
A csirkemell és a cukkini ebben a szaftos fogásban is jól működik együtt.
A tejszínes-fokhagymás csirkemell a legegyszerűbben elkészíthető vacsora.
A pizzaiola valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszószban puhult, olvadt mozzarellával tálalt csirkemell.
Az egyserpenyős fokhagymás csirkés-zöldséges tálat kedved szerinti hozzávalókkal készítheted.
A görög csirkehúsleves lelkét a belecsorgatott tojásos-citromos szósz adja.
Az indiai vajas csirkemellbe hamisítatlan ázsiai fűszerek is kerülnek.
Az angol legényfogó csirkemell lényege a tejszínes szaft, amelyből kihagyhatatlan a szárított paradicsom.
Csirkehús, tejszínes, citromos szósz és kapribogyó: a csirkepiccata pillanatok alatt elkészül, és imádni fogod.
Izgalmas lesz a rántott csirkemell, ha a bundájába darabolt pisztáciát is keversz.
A mexikói sült tortilla, vagyis az enchilada egy fűszeres paradicsomszósszal és sült csirkével készülő, mennyei ebéd.
Otthon is elkészíthető a párizsi finom csirkemellből, fűszerekkel és természetes színezékkel.
Az aszalt szilva hamisítatlan karácsonyi étel: töltsd most csirkemellbe!
A zöldségekkel egybesütött csirkés rakottast sokféleképpen készítheted el.
A csirkéből készült brassói aprópecsenyét hasonlóan kell készíteni, mint a hagyományos változatot, de sokkal hamarabb készen van.
A pirított tésztával tálalt illatos-omlós csirkemellet nem csak a büfékben eheted.
Itthon is egyre népszerűbb a pad thai, amelyet számtalan különböző változatban készíthetsz el: most egy csirkével és garnélarákkal tálalt receptet mutatunk.
A mustáros, tejszínes szószban, erdei gombával sült csirkemell amilyen egyszerűen elkészíthető, annyira finom.
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
Ennek a csoda finom közel-keleti csirkemellnek a zataar fűszerkeverék adja meg a karakterét.
Finom, szaftos lesz a sült csirkemell, ha néhány órát mézes-mustáros pácban tartod.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
Ez az egyszerű paprikás, tejszínes mártás sokféle húshoz megy jól.
Ezzel a pofonegyszerű módszerrel sokkal egyszerűbben készítheted el a párizsi szeletet.
A tökéletes krémes, szaftos csirkemell titka, hogy nem konzervből, hanem frissen sütött paradicsomból készül.
Fogyókúra idején is lehet nagyon finomakat enni, vannak ételek, melyekkel ezt könnyen megteheted.
A szójaszószban sült gombás csirke egyserpenyős, mennyei fogás.