Kolbászos paradicsomleves rengeteg tésztával: egy tányér nem elég belőle
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
Összesen 28 találat.
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A bazsalikomos paradicsomleves ízletes és könnyed fogás, amit a hagyományos olasz konyha inspirált.
Az iskolai menzán megszokott és szeretett ételeket otthon is megfőzheted a gyereknek és magadnak is.
Az olasz paradicsomleves a magyartól eltérően inkább sós, és zöldfűszerek adják meg a karakterét.
A sok-sok zöldfűszerrel ízesített paradicsomleves jól behűtve a legfinomabb.
Érett, édes paradicsomból a legfinomabb a mediterrán paradicsomleves, ami a menzainál is sokkal jobb.
A toszkán paradicsomleves, vagyis a pappa al pomodoro egyszerű alapanyagból készül, mégis felejthetetlen kulináris élményt nyújt.
Ha szereted a paradicsomlevest, érdemes tovább fokozni az élvezetet, sült zöldségből még jobb.
Tombol a paradicsomszezon, így végre nem konzervből kell főzni a jobbnál jobb ételeket. A zamatos zöldséget a legváltozatosabban felhasználhatod sütés-főzés során.
A könnyen elkészíthető leves kertből vagy piacról frissen beszerzett alapanyagokból a legfinomabb.
Tedd még izgalmasabbá a menzakaját! A paradicsomleves néhány fűszertől extra jó lesz, és a betűtészta sem hiányozhat belőle.
Próbáltad már? A tortellini nem csak főételként kitűnő, a zamatos paradicsomleves még laktatóbbá és jobbá válik tőle.
Ez igazán extra paradicsomleves! Fantasztikusan krémes, tele van csodás ízekkel, és nem konzervből készül.
A nyár legjobb fegyvere a plusz kilók ellen a paradicsom.
A mediterrán fűszerezésű paradicsomleves hidegen-melegen egyaránt finom, ráadásul jó sűrű.
Ha egy kicsit változtatnál a paradicsomlevesen, akkor bolondítsd meg zellerrel, és bátran használj fűszereket!
Ha még mindig élénken él benned az iskolai menzakaják emléke, nosztalgiázz összeállításunkkal!
Főzés nélkül sokkal intenzívebb lesz a paradicsomleves íze, és sok vitamin marad benne.
A toszkán konyha egyik legjobbja ez a különlegesen fűszerezett paradicsomleves.
A bazsalikomos paradicsomleves hidegen-melegen egyaránt jólesik.
Paradicsom-krémlevest nem lehet rosszat főzi. Ám ez minden eddigit leköröz! Győződj meg róla te is!
Ez a hideg, kellemesen fűszeres leves a legnagyobb melegben is felfrissít. Így még nem próbáltad!
A jellegzetes színű zöldségből remek szószokat, mártásokat készíthetsz, vagy magában is jó.
A paradicsomleves igazi klasszikus, amit nem tudsz elrontani, csak isteni finomra készíteni.