Sűrű krumplileves füstölt szalonnás alappal: megáll benne a kanál
Ha szívesen készítesz krumplilevest, ezt a füstölt szalonnás változatot is feltétlenül próbáld ki.
Összesen 103 találat.
Ha szívesen készítesz krumplilevest, ezt a füstölt szalonnás változatot is feltétlenül próbáld ki.
A legfinomabb csontleves titka a sok zöldség és a hosszan tartó főzés.
A tejszínes, omlós szűzérmék elképesztően finomak, és 30 percen belül az asztalon lesznek.
Az angol legényfogó csirkemell lényege a tejszínes szaft, amelyből kihagyhatatlan a szárított paradicsom.
Az árpagyönggyel főtt marhahúsleves annyira kiadós, hogy ha elkészíted, második fogáson nem is kell már gondolkoznod utána.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A házi húsleveskockától minden leves és sokféle egyéb étel is finomabb lesz.
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A sűrű fehérbableves konzervből készül, így az elkészítése sem tart sokáig.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Az enyhén diós aromájú quinoa tökéletes helyettesítője a rizsnek, és sült csirkemellel tálalva fantasztikus ebéd.