Vasárnapi húsleves sok zöldséggel és tésztával: ezekből a húsrészekből készítsd
A tökéletes vasárnapi húslevesből nem elég egy tányérral. Most készítsd pulykahúsból!
Összesen 63 találat.
A tökéletes vasárnapi húslevesből nem elég egy tányérral. Most készítsd pulykahúsból!
Ez a fűszeres, amerikai paradicsomos húsleves a házi fűszerkeveréknek köszönheti mennyei ízét.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A házi húsleveskockától minden leves és sokféle egyéb étel is finomabb lesz.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Az orosz káposztás húsleves laktató és vitamindús téli fogás, amibe most paradicsom is kerül.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A csirkehúsleves sok zöldséggel és kaporral tápláló, egészséges, és jól előkészíti a gyomrot a második fogásnak.
A sűrű, kiadós favágólevesnél finomabb nem is kell a vasárnapi asztalra.
A válaszokat a gyermekkorban kell keresni.
Akkor a legfinomabb a sertésraguleves, ha friss, roppanós zöldségekkel készíted.
Az igazi Újházy-tyúkhúsleves aranysárga, illatos, tele van zöldségekkel, és a végén cérnametélt is fő benne.
A legényfogó levesben annyi hús és zöldség fő együtt, hogy valóban megáll benne a kanál.
Az aranysárga vasárnapi húsleves elkészítése sok türelmet és némi gyakorlatot kíván, de ha egyszer megtanulod, mindenkit el fogsz kápráztatni vele.
Citrommal és gyömbérrel ízesítve különleges ízű és frissítő csirkehúslevest készíthetsz.
Bár a zöldséges csirkehúsleves sokáig fő, munka viszonylag kevés van vele, és amíg a tűzön van, foglalkozhatsz mással is.
Ha Márton-nap, akkor liba! A csolnoki libaleves melengető fogás a szomorkás őszi napokon.
A klasszikus házi erőleves valódi vitaminbomba a hűvösebb napokon.
Egy melengető húsos leves után már legfeljebb valami könnyű második fogásra vágyik az ember.
A zsidó konyha népszerű étele, a maceszgombócleves a hosszú főzési időnek köszönheti fantasztikus ízét.
Az aranysárga vasárnapi húsleves titka a jó hosszú főzési idő, az összeállítása azonban egyáltalán nem bonyolult.
A nyírségi gombócleves sokféleképpen készíthető, a lelkét azonban mindegyik receptnek a belefőzött krumpligombóc adja.
A sűrű, házias csirkeaprólék-leves a nyári melegben is jólesik.
Levesben is megfőzheted a sertésoldalast, ami így fantasztikusan omlós és puha lesz.
A hagyományos magyar konyha legfinomabb ételeit gyűjtöttük most össze: olyan fogásokat, amelyeket mindenki szeret.
A régimódi húsleves sokáig fő, hogy a zöldségek íze átjárja a levet. Házi májgaluskával tálalva változatosabbá teheted.
Szuper immunerősítő tápanyagok sorakoznak a legtöbb konyhában, csak tudni kell, mit hogyan érdemes felhasználni.
Velős, zöldséges marhahúslevessel garantáltan jól kezdődik a hétvégi családi ebéd.