Fényesre sült csirkecombok ropogós bőrrel: egyszerre édes és pikáns, ha így készíted
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
Összesen 189 találat.
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
Jót tesz a ropogós sült csirkecombnak, ha a pácba köménymagot is teszel, nem is keveset.
Időt és energiát spórolsz meg azzal, ha a csirkecombot és a rizst egy tepsiben sütöd meg.
A szezámmagos csirkecomb máza ragacsos, fűszeres, a bőre pedig ropogósra pirul a sütőben.
A mézes pác és a kakukkfű feldobja a csirkecombokat és a sütőtököt is, ráadásul enyhén karamellizálódnak sütés közben.
A szőlővel és almával sült csirkecomb lelke a fehérboros szaft, ami a gyümölcsöket is átjárja.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
Hagyma és fokhagyma a lelke ennek a kívül ropogós, belül puha, szuper szaftos csirkecombnak.
A ropogós bőrű, szaftos, fűszeres csirkecombok tökéletesen harmonizálnak az édeskés, sült almával.
A ropogós sült csirkecomb titka a megfelelő fűszerezés és az elég hosszú sütési idő.
A spenótos csirkecomb úgy az igazi, ha a végén összeforgatod a köretként szolgáló főtt krumplival.
Fantasztikus lesz a hétvégi ebéd, ha a fűszeres csirkecombokat gazdag, sajtkrémes szószban sütöd puhára.
A csirkecombbal együtt sült, zöldséges tepsis krumpli tökéletes azoknak, akik szeretik, ha a hús és a köret együtt sül.
Alig kell valami hozzá, a végeredmény mégis fejedelmi.
A mézes-narancsos mázzal sült csirkecomb egyszerre édes, fűszeres és ropogós.
A gombás szaftban sült csirkecomb legfinomabb része a ropogósra pirult bőre, a lelke pedig a pác, amiben kisütés előtt pihen.
Készítsd el a mustáros csirkecombot vele sült zöldségekkel! Így hamar megvan, és különlegesen finom.
Fantasztikus lesz a csirkecomb, ha fehérboros, tejfölös szaftban sütöd.
Sosem ettél még ilyen finom ropogós sült csirkecombot! A titok a fűszeres pác és a nem mindennapi panír.
A lecsóhoz a csirkecomb is jól passzol: mutatjuk, hogyan készítheted el a legfinomabbra.
A mázas, ragacsos csirkecombok pikáns páclében érnek, és utána grillrácson sülnek omlósra.
Ellenállhatatlan lesz a csirkecomb, ha olaj helyett olvasztott vajon sütöd puhára.
Ha együtt sütöd a csirkecombot a köretként szolgáló újkrumplival, időt és energiát takarítasz meg.
A kínai módra készülő citrommázas csirke ragacsos és ellenállhatatlan.
Tárkonyos joghurtba forgatva különlegesen finom csirkecombot süthetsz.
Ellenállhatatlan lesz az omlós csirkecomb, ha krumplival együtt, a kolbász szaftjában sül.
Ha együtt sütöd a mustáros csirkecombot a krumplival, időt és energiát spórolhatsz.
A szaftos, fűszeres, hagymás csirkecombnak tényleg lehetetlen ellenállni.
A zöldségkörettel sült, ízletes rozmaringos csirkecomb laktató fogás, és csak néhány perc tényleges munka van vele.
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.