Villámgyors sült csirkemell tejszínes sajtszószban: bő fél óra alatt az asztalon lehet
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
Összesen 104 találat.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
A sok-sok hússal és zöldséggel főtt gulyásleves akár főételnek is tökéletes.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Úgy az igazi a tárkonyos csirkeraguleves, ha sok zöldség fő benne.
Ez a sűrű vöröslencse-leves annyira laktató, hogy második fogásra talán már nem is lesz utána szükség.
A sajtkrémleves úgy a legfinomabb, ha többféle sajtból készíted.
Ebből a rakott káposztából készíts dupla adagot, újramelegítve ugyanis még finomabb, mint frissen.
A zöldségkrémleveseket szinte végtelen variációban készítheted el: a sárgarépa-krémleves még finomabb, ha almával főzöd.
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A sűrű, olasz zöldségleves, a minestrone tökéletes bevezetője a nyári ebédnek. Sőt, elképzelhető, hogy egy tányértól jól is laksz.
Az alaplében található értékes tápanyagoknak köszönhetően valóságos csodaszer, hatásairól dietetikus szakember beszélt.
Finomabbak lesznek a krémlevesek és a főzelékek, ha sima víz vagy leveskocka helyett házi alaplevet használsz.