A legfinomabb nyári zöldborsóleves grízgaluskával: frissen fejtett borsóból az igazi
A frissen fejtett zöldborsóból fantasztikusan finom, frissítő leves készülhet. Grízgaluskával főzve még tartalmasabb.
Összesen 82 találat.
A frissen fejtett zöldborsóból fantasztikusan finom, frissítő leves készülhet. Grízgaluskával főzve még tartalmasabb.
A húsgombócleves a sok zöldségnek köszönhetően egészséges és laktató. Egy kevés tejszíntől lesz igazán krémes.
Az olasz paradicsomleves a magyartól eltérően inkább sós, és zöldfűszerek adják meg a karakterét.
A fűszeres rizzsel töltött paradicsom mellől tényleg nem hiányzik a hús. Szép nagy, érett példányokat válassz hozzá.
A spárgakrémleves könnyű, egészséges tavaszi fogás. Készítsd házi krutonnal!
A vajas szószban sült, ropogós csirkecomboknak senki sem tud ellenállni.
A vajas, tejszínes szószban készült svéd húsgombóc igazi csemege azoknak, akik szeretik az északi népek különlegességeit.
Még finomabb a krémes, tejszínes szósszal készített csirkemell, ha kis citrommal teszed savanykássá.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
A sok-sok hússal és zöldséggel főtt gulyásleves akár főételnek is tökéletes.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Úgy az igazi a tárkonyos csirkeraguleves, ha sok zöldség fő benne.
Ez a sűrű vöröslencse-leves annyira laktató, hogy második fogásra talán már nem is lesz utána szükség.
A sajtkrémleves úgy a legfinomabb, ha többféle sajtból készíted.
Ebből a rakott káposztából készíts dupla adagot, újramelegítve ugyanis még finomabb, mint frissen.
A zöldségkrémleveseket szinte végtelen variációban készítheted el: a sárgarépa-krémleves még finomabb, ha almával főzöd.
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A sűrű, olasz zöldségleves, a minestrone tökéletes bevezetője a nyári ebédnek. Sőt, elképzelhető, hogy egy tányértól jól is laksz.
Az alaplében található értékes tápanyagoknak köszönhetően valóságos csodaszer, hatásairól dietetikus szakember beszélt.
Finomabbak lesznek a krémlevesek és a főzelékek, ha sima víz vagy leveskocka helyett házi alaplevet használsz.