Selymes fehérboros gombakrémleves: illatos erdei gombából az igazi
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
Összesen 82 találat.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.
A tárkonyos sertésragu sűrű, selymes, és vajpuhára párolódik hozzá a hús.
A franciák babos egytálétele, a cassoulet hasonlít a sóletre, de disznóhúst is nyugodtan lehet hozzá használni.
Különösen finom lesz az édesburgonya-krémleves, ha ropogós bacont is kínálsz mellé.
Az olasz bableves a belefőzött rengeteg tésztának köszönhetően olyan sűrű. Ha konzervbabot használsz hozzá, a főzési idő is sokkal rövidebb lesz.
A selymes vöröskáposzta-krémleves tej és liszt nélkül készül.
Ha van otthon alapleved, pillanatok alatt az asztalra varázsolhatod a grízgombóclevest.
A mediterrán marhahúslevesben minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
A tárkonyos húsgombócleves vitamindús és kiadós bevezetője lehet az ebédnek.
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
Karfiolból, kelbimbóból és répából isteni finom és vitamindús téli zöldséglevest dobhatsz össze.
Sokkal finomabbak lesznek a levesek, főzelékek és a mártások, ha házi zöldségalapléből készíted őket.
A fokhagymakrémleves olcsó, pillanatok alatt készen van, ráadásul gluténmentes formában is elkészítheted.
A sertéskarajhoz nagyon jól megy az illatos narancs, vajban sütve pedig még omlósabb lesz.
A skandinávoknak is megvan a maguk karácsonyi halászleve: tejszínnel, lazaccal és garnélarákkal készül náluk az ünnepi fogás.
Még finomabb a sütőtök-krémleves, ha levesbetétnek vajgaluskát főzöl bele.
Ez a tejszínes gombaleves tényleg villámgyorsan megvan, így ideális választás arra az esetre, ha nagyon éhes vagy.
A legfinomabb csirkepaprikás sokáig fő, de minden belefektetett perc megéri.
Még finomabb a klasszikus zöldségleves, ha levesbetétként sajtgombócot főzöl hozzá.
A póréhagyma-krémleves olcsó, finom, és jól átmelegít a hűvösebb estéken.
A rozmaringos répakrémleves egyszerűen készül, és ellenállhatatlanul finom. Külön jót tesz neki egy kevés reszelt gyömbér.
Az olasz zöldségleves, vagyis a ribollita olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
A sárgaborsóleves elkészítése pofonegyszerű, ráadásul liszt sem kell hozzá, anélkül is elég sűrű lesz.
A tejszínes szósszal nyakon öntött, klasszikus töltött karalábé úgy telít el, hogy közben semmiképp nem hizlal.
A csicseriborsó-krémleves melengető és laktató bevezetője az ebédnek vagy a vacsorának.
A nyárias rizses húsban a csirkemell mellett sokféle színes zöldség is helyet kap.
A hűsítő és savanykás joghurtos zöldbablevest zöld és sárga hüvelyű babból egyaránt készítheted.
A sűrű, házias csirkeaprólék-leves a nyári melegben is jólesik.
A karalábéleves citromos ízesítéssel, sokféle zöldséggel igazán frissítő és vitamindús.