Ellenállhatatlan Hasselback-krumpli spórolós napokra: úgy az igazi, ha kicsit csípős is
A csípős Hasselback-krumplihoz nem kell más, mint krumpli, vaj és néhány pikáns fűszer.
Összesen 424 találat.
A csípős Hasselback-krumplihoz nem kell más, mint krumpli, vaj és néhány pikáns fűszer.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
Akár már télen is fogyaszthatsz néhány ősszel vethető zöldségből, de tavaszra biztosan beérik az összes.
A fokhagymás, chilis sertéstarja készülhet tepsiben is, de ha van lehetőséged, pakold grillrácsra, és úgy süsd ki!
A puhára sült, szaftos sertéstarja még finomabb lesz, ha vajas szaftban készíted.
Ha valami könnyed, mégis laktató ebédre vagy vacsorára vágysz, a krémes fokhagymás-cukkinis tészta kitűnő választás lesz.
A mézes-fokhagymás szafttal készült csirkemellben nagyon jól harmonizálnak egymással az édes és pikáns ízek.
A fűszeres olajba forgatott spagetti, az aglio di olio rengeteg fokhagymával készül, és egyszerűen mennyei.
Nincs vesződség, nincs 20 perces vacakolás egyetlen fej fokhagymával.
Ezzel a módszerrel valóban vajpuha lesz az illatos fokhagymás tarja.
A legfinomabb fokhagymakrémleves titka a hozzávalók gondos előkészítésében rejlik.
Különlegesen finom köretet varázsolhatsz a céklából, ha fokhagymával és fűszerekkel sütöd együtt.
A tepsiben sült fokhagymás sült krumpli kevés olajjal készül, és köretként vagy önmagában is megállja a helyét.
A fokhagymakrémleves olcsó, pillanatok alatt készen van, ráadásul gluténmentes formában is elkészítheted.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
A szőlő nagyon jól megy a fűszeres, szaftos sült csirkecombhoz.
Ezzel a módszerrel finom puha és omlós lesz a sütőben sült fokhagymás sertéskaraj.
A mézes-fokhagymás csirkecomb egyszerre édes és pikáns, ropogós és omlós.
A jó erdélyi padlizsánkrém titka, hogy először parázs felett meg kell pirítani a zöldséget, így kap ugyanis semmihez sem fogható, intenzív ízt.
Különösen finom lesz a grillezett kukorica, ha fokhagymás fűszervajjal kened le.
Nyári melegben az egyik legfinomabb savanyúság a ropogós kovászos uborka. Ezzel a módszerrel lesz tökéletes.
Ha nincs ötleted, mi legyen a mai vacsora, ez a félórás fokhagymás-csirkés penne tökéletes választás lesz.
Az egészben sült fokhagymás karajjal nincs különösebben sok munka, csak arra kell vigyázni, hogy ki ne száradjon.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
A friss, ropogós újkrumpli vajjal sütve ellenállhatatlanul finom köret.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Egyes gyógynövénytartalmú készítmények gyógyszerekkel fogyasztva nem várt tüneteket válthatnak ki.
A húsvéti báránycombhoz remekül megy a rozmaring és a száraz fehérbor.
Nem biztos, hogy ki kell dobni a csírázásnak indult hagymát.
Ropogós, illatos uzsonnát dobhatsz pillanatok alatt az asztalra, ha a zsemlét fűszervajjal töltöd meg, és így tolod egy kicsit pirulni a sütőbe.