Fahéjas csiga, ahogy az amishok készítik: így lesz igazán finom a kelt tészta
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
Összesen 35 találat.
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
Nagyon súlyos következményei lehetnek a nem megfelelő hízásnak.
Az otthon készült tepertős pogácsának nincs párja. Készítsd krumplis tésztával!
Ezzel a módszerrel elképesztően finom, telt lesz a kakaós csiga tésztája.
Teljes kiőrlésű tésztából, cukormentes változatban isteni finom kakaós csigát süthetsz.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az angolok muffinja kelt tésztából készül, sós, és nem sütőben, hanem serpenyőben sül.
A leveles tésztából készült lekváros táska gyorsan elkészülő, ropogós péksüti, amit akár egy sietős este is összedobhatsz.
A teljes kiőrlésű lisztből készült házi kenyér amellett, hogy finom, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag.
Ha te is imádod a túrós bureket, jó hír, hogy kész réteslapokból viszonylag egyszerűen magad is el tudod készíteni.
A foszlós kelt tésztából készült kókuszos csiga a legfinomabb uzsonna.
A foszlós lekváros kifli egyszerűen fantasztikus. Vendégvárónak vagy a tízórais dobozba csomagolva is tökéletes.
A házi készítésű császárzsemle héja roppan, belül pedig puha, foszlós.
Ha megtanulsz házilag kenyeret, zsemlét vagy édes péksüteményt készíteni, mindig lesz mit az uzsonnásdobozba csomagolnod.
Villámgyorsan, kelesztés nélkül is készíthetsz kakaós csigát sütőporos gyúrt tésztából.
Ha így készíted a krumplis pogácsát, foszlós, puha és ellenállhatatlan lesz.
A leveles tésztából készülő pudingos, gyümölcsös pite pillanatok alatt elkészül, és kedved szerinti gyümölcsökkel pakolhatod meg.
A házi krumplis zsemle héja ropogós, belül pedig puha, foszlós.
A lekváros rácsos rúd ropogtatását egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A házi készítésű, teljes kiőrlésű kifli ropogós és egészséges.
A puha kelt tésztából készült, házi kakaós kalács otthon készítve a legfinomabb.
A hagyományos kelt tésztából készült mákos tekercs eteti magát, annyira finom.
Még finomabb a puha, foszlós lekváros bukta, ha házi készítésű vaníliasodóval tálalod.
A foszlós kelt tésztából készült lekváros bukta békebeli főfogásként is megállja a helyét.
A hagyományos húsvéti fonott kalácsnak nem lehet ellenállni. Idén te is készítsd el!
Ropogós, illatos uzsonnát dobhatsz pillanatok alatt az asztalra, ha a zsemlét fűszervajjal töltöd meg, és így tolod egy kicsit pirulni a sütőbe.
A régi, nagyiféle szezámmagos kifli kelt tésztából készül, és nem lehet a ropogtatását abbahagyni.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
A könnyű, ropogós és foszlós croissant az egyik legfinomabb péksüti. Készítsd el házilag!
A bagel valójában nem más, mint egy egyszerű kelt tésztából készült, középen lyukas zsemle. Frissen és ropogósan ellenállhatatlan.