Ezzel a salátával meglesz a napi zöldség, mégsem unalmas: narancsos zöldsaláta magvakkal
Finom és roppanós salátalevelek narancsszeletekkel és magvakkal megbolondítva: rengeteg vitamin van ebben a salátában.
Összesen 124 találat.
Finom és roppanós salátalevelek narancsszeletekkel és magvakkal megbolondítva: rengeteg vitamin van ebben a salátában.
Az ízletes, fokhagymás bruschetta remek előétel, de nyáron egy könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Nincs is másra szükséged, mint egy mikroszálas törlőre, egy kis olívaolajra.
A zöldségekkel gazdagított focaccia akkor tökéletes, ha a tésztája pihe-puha, a széle viszont ropogós.
Az olívaolaj megfelelő tárolással hosszú ideig megtartja jótékony hatásait.
A tonhalas tésztát villámgyorsan összedobod, és hidegen-melegen egyaránt jólesik.
A fűszeres olajba forgatott spagetti, az aglio di olio rengeteg fokhagymával készül, és egyszerűen mennyei.
Az olívaolajban lévő zsírsavak számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amik elősegítik a fogyókúrás folyamatokat is.
Az olívaolaj közismert jótékony hatásairól, ám kevesen tudják, hogy még az Alzheimer-kór megelőzésében is segíthet.
Ha a csirkemellet sütés előtt joghurtos, zöldfűszeres pácban tartod, omlós és igazán finom lesz.
Átfogó körkép a legnépszerűbb étkezési olajakról, hogy könnyebb legyen közülük kiválasztani a legmegfelelőbbet.
A fokhagymás, rozmaringos camembert-t fél óra alatt az asztalra varázsolhatod.
Szlovénia tengerparti városai és a környékük az utószezonban is napsütéssel, mediterrán klímával, illetve gyönyörű látnivalókkal várnak.
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Kiadós és nagyon finom vacsoraétel: sok-sok zöldséggel készül a laktató tészta, amibe akár maradék csirke is kerülhet.
Egyszerű és könnyen beszerezhető alapanyagokkal csodát tehetsz a hajaddal.
Az olívaolajat sokan használják otthon az arcbőr ápolására, pedig nem biztos, hogy mindig pozitív hatást fejt ki.
A fetával töltött paprika olívaolajban eltéve remek snack, szendvicsekre, salátákba, sültek mellé is kiváló.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
A könnyed vinaigrette öntetet otthon is elkészítheted, és ízfokozó vagy tartósítószer nélkül is tökéletes lesz.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
Már a nyarat csempészheted az otthonodba az aranysárga, a joghurttól és az olajtól fantasztikusan puha kevert sütivel.
A házi pácolású, fűszeres sajt feldobja a szendvicsedet, a salátákat, a sülteket, és húsvétra is jól jön majd!
Nem kell, hogy a krumplipüré mindig ugyanolyan legyen: a parmezán, az olíva és a fűszerek különlegessé varázsolják.
Ha megerőltetés nélkül szeretnél házi kenyeret készíteni, ez az olívás ciabatta a te recepted!
Egyszerű házi maszkot mutatunk, ami a durván száraz kezekkel is csodát tesz: selymessé és hidratálttá varázsolja a bőrt.
A fabútorok, pláne a gyakran használt részeik a legnagyobb elővigyázatosságok ellenére is megsérülhetnek. Pár módszerrel szerencsére el lehet tüntetni a nyomokat.
Olívarajongók számára kihagyhatatlan a tapenade, vagyis az ízes, villámgyors kence, amit aztán a végtelenségig variálhatsz.
Egy jó páccal a legegyszerűbb húsokat is fenségessé teheted. Grillezéshez pont kapóra jönnek.
Aszalógép nélkül is készíthetsz tökéletes szárított paradicsomot. Olajban eltéve télen is élvezheted a csodás nyári ízeket.