A legfinomabb sült karaj, amit valaha ettél: ezek a fűszerek nem hiányozhatnak róla
Finom és omlós lesz a serpenyőben sült karaj, ha így készíted el.
Összesen 181 találat.
Finom és omlós lesz a serpenyőben sült karaj, ha így készíted el.
A legjobb húsrész a grillezéshez a sertéstarja, amelyhez nagyon jól megy a rozmaringos pác.
A rozmaringos tepsis krumpli különlegessége, hogy egy kanál mézzel együtt sül.
Az egészben sült sertéstarjának több óra is kell, hogy omlósra puhuljon.
Itt a jó idő, készítsd el a zöldfűszeres csirkemellet grillrácson!
Air fryerben az egyszerű sült csirkéből is könnyen gourmet fogást varázsolhatsz.
Süsd egyben a sertéslapockát fokhagymával és más finom fűszerekkel!
Izgalmas köret a ropogós fondant-burgonya: mutatjuk, hogyan készítheted el a legfinomabbra.
A szaftos, rozmaringos sertésszelethez nagyon jól megy az alma: ha együtt sütöd őket, átveszik egymás zamatát.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
A szaftos, puha sertéstarja most sörös szaftban sül: ezzel a módszerrel imádni fogod.
A ropogós sült csirkecomb titka a megfelelő fűszerezés és az elég hosszú sütési idő.
Ha megfázástól szenvedsz, próbáld ki a következő természetes gyógymódok egyikét a különböző pirulák helyett.
Rozmaringos pácban érlelve vajpuha és illatos lesz a sertéstarja.
Addig készíts tepsis krumplit újburgonyából, amíg még kaphatók a friss, finom darabok.
A puhára sült, szaftos sertéstarja még finomabb lesz, ha vajas szaftban készíted.
A tejben készült karajt sütőben vagy a tűzhelyen is készítheted. Nagyon jól megy hozzá a friss, illatos rozmaring.
A barna rizzsel tálalt currys csirkemell egészséges, kalóriaszegény és könnyen elkészíthető vacsora.
Ezt a gyógynövényt fűszernövényként is használják, évezredek óta ismert természetes hajápoló, és pofonegyszerű hajpakolást készíteni a felhasználásával.
Rozmaringos fűszerezéssel különösen finom csirkecombokat készíthetsz.
Még jobb lesz az egészben sült fokhagymás karaj, ha a köretnek való krumplival együtt sütöd.
Citromos-rozmaringos pácban érlelve egészen különlegesen finom lesz a csirkecomb.
A zöldfűszeres pácban érlelt csirkecomb bőre ropogós, a húsa pedig szaftos és ízletes.
A rozmaringos sütőtök bármilyen sült hús mellé izgalmas köret.
Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, viszonylag gyorsan átsül, és nem kell mellette ácsorogni: a fokhagymás tarja kitűnő ebéd lehet.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.
A rozmaringos répakrémleves egyszerűen készül, és ellenállhatatlanul finom. Külön jót tesz neki egy kevés reszelt gyömbér.
A krumplival és birsalmával sült csirkecomb hamisítatlan őszi fogás.
A krémes rakott édeskrumpliban hús nincs, a hozzá való szószba viszont sokféle fűszer kerül.
A szőlő nagyon jól megy a fűszeres, szaftos sült csirkecombhoz.