Fokhagymás, rozmaringos kacsamell: így nem szárad ki a hús
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
Összesen 56 találat.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
Zseniális videó!
Szó szerint egy kés állt ki a nyakából a kacsának, még videó is készült a különös esetről - csak erős idegzetűek nézzék meg.
Úgy tűnik, a kacsa a legjobb életét éli: vicces videó terjedt el a TikTokon.
Odavan az internet a hóesésbe kisétáló kacsákról készült videóért.
Ezek között az isteni libás, kacsás ételek között te is megtalálod azt, amit szívesen készítesz majd el Márton-napon.
A húsokat sem kíméli a drasztikus áremelkedés.
A kacsák nagyon aranyos és vicces állatok: a Jóbarátok című sorozatban számos példát láttunk arra, hogy ez mennyire igaz.
Elképesztően cuki kiskacsa, akit egy lány nevelget egy erdei farmon.
Az indiai futókacsák mások, mint az átlagos kacsák.
Sok réce kerülhet bajba a lapostetőkre és erkélyekre épített fészkek miatt márciustól júniusig.
Az egészben sült kacsa húsa puha, omlós és szaftos, a bőre ropogós. Naranccsal még finomabb, és különleges alkalmakra is elkészítheted.
Különös frizurájával hódít Gertrúd, a kacsa.
Évtizedek óta tartja magát a rossz beidegződés, pedig sokat árthat a kacsáknak a kenyér.
A kacsacomb a mézes páctól lesz különlegesen fényes. A vele sült finomságok pedig még aromásabbá teszik.
A ropogós kacsasült páratlan finomság, ünnepeken is nyerő, főleg különleges fűszerezéssel.
A rozmaringgal megbolondított, meggyszósszal tálalt kacsamell igazán ínyenc főétel, ami bármilyen alkalomra nyerő lehet.
Ne csak ünnepeken készíts kacsamellet! A karakteres húshoz igazán jól illik az üdítő narancsszósz.
A kacsákra nem úgy gondolunk, mint a dinók leszármazottaira, pedig azok.
A termetes kutya egy nála sokkal kisebb állattal alakított ki mély és őszinte barátságot.
A közepesen átsült, fűszeres, szaftos kacsamellhez jól illik az édes barack.
Ha így készíted, nem szárad ki majd a hús.
Néhány trükkel olyan lesz a kacsamell, mint az éttermekben.
Ha kell egy kis változatosság, készítsd a csirke helyett kacsából a hétvégi levest. Nem bánod meg.
A sült kacsamellet a legtöbben ott rontják el, hogy vagy túlsütik, vagy belül nyersen hagyják.
Ha igazán finom sült kacsacombot ennél, pácold be egy éjszakára.
Nem csak a kalóriaértékkel van a probléma. Ezeket kerüld el!
Ha nem látnánk fotón, nem hinnénk el, hogy ilyen barátság nem csak a mesében van.
Csapj fejedelmi lakomát zamatos kacsasülttel, kínálj hozzá párolt káposztát és hagymás krumplit.