Ilyen az élet egy kiskacsával: Joey és Chandler hagyományt teremtettek
A kacsák nagyon aranyos és vicces állatok: a Jóbarátok című sorozatban számos példát láttunk arra, hogy ez mennyire igaz.

GettyImages-1312914054
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában a kacsákra nem úgy gondolunk, mint kutyához vagy cicához hasonlítható, dédelgetett kisállatokra. A legtöbb ember udvaron tart háztáji kacsákat, vagy pedig állattenyésztők, gazdálkodók tartják őket kereskedelmi célokból. 

Hogy egy kacsa (és egy csirke) nagy becsben tartott, lakásban tartott háziállat is lehet, arra a Jóbarátok című sorozatban láthattunk először példát. Nemcsak újabb színt és ikonikus pillanatokat vitt a sorozatba, és két főszereplő (Chandler és Joey) életébe, de a kacsa nagyon sok helyzetkomikummal is szolgált.

Ilyen az élet egy kiskacsával

A Twitteren igen nagy népszerűségnek örvend a why you should have a duck nevű oldal. Szinte hihetetlen, de a honlap tanulsága szerint sokan tartanak éppen úgy kacsát, mint Chandler és Joey, a népszerű sorozat szereplői. 

 Ez az elképesztően vicces kép valóban lehetne egy vígjátékjelenet. 

 A póráz nem válna be egy kacsának, és ketrecben sem férne el praktikus módon. De ennek a kacsának a gazdája megoldotta szállítását, amivel biztosan mosolyt csalt a járókelők arcára, és hála a fotóknak, a miénkre is. 

 Aki látta az ikonikus sit comot, annak nem olyan furcsa ez a látvány, hiszen elég csak arra gondolni, mikor Chandler és Joey a saját fürdőkádjukban fürdette házi kacsájukat, ahol ehhez hasonlóan úszkált a vízen. A képen látható kacsa is igen szerencsés: menő panorámát bámulva úszkálhat az állat.

Nagyon aranyos és boldog a kiskacsa a képen. A fotót elnézegetve teljesen érthető, miért lehet ennyire megszeretni egy kiskacsát, és házi kedvencként dédelgetni.

 

 

Ilyen cuki képeket ritkán látni

Ha nem látnánk fotón, nem hinnénk el, hogy ilyen barátság nem csak a mesében van.

Borító-és ajánlóképek forrása: gettyimages

Ezt is szeretjük