Ilyen az élet egy kiskacsával: Joey és Chandler hagyományt teremtettek

A kacsák nagyon aranyos és vicces állatok: a Jóbarátok című sorozatban számos példát láttunk arra, hogy ez mennyire igaz.

GettyImages-1312914054

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Általában a kacsákra nem úgy gondolunk, mint kutyához vagy cicához hasonlítható, dédelgetett kisállatokra. A legtöbb ember udvaron tart háztáji kacsákat, vagy pedig állattenyésztők, gazdálkodók tartják őket kereskedelmi célokból. 

Hogy egy kacsa (és egy csirke) nagy becsben tartott, lakásban tartott háziállat is lehet, arra a Jóbarátok című sorozatban láthattunk először példát. Nemcsak újabb színt és ikonikus pillanatokat vitt a sorozatba, és két főszereplő (Chandler és Joey) életébe, de a kacsa nagyon sok helyzetkomikummal is szolgált.

Ilyen az élet egy kiskacsával

A Twitteren igen nagy népszerűségnek örvend a why you should have a duck nevű oldal. Szinte hihetetlen, de a honlap tanulsága szerint sokan tartanak éppen úgy kacsát, mint Chandler és Joey, a népszerű sorozat szereplői. 

 Ez az elképesztően vicces kép valóban lehetne egy vígjátékjelenet. 

 A póráz nem válna be egy kacsának, és ketrecben sem férne el praktikus módon. De ennek a kacsának a gazdája megoldotta szállítását, amivel biztosan mosolyt csalt a járókelők arcára, és hála a fotóknak, a miénkre is. 

 Aki látta az ikonikus sit comot, annak nem olyan furcsa ez a látvány, hiszen elég csak arra gondolni, mikor Chandler és Joey a saját fürdőkádjukban fürdette házi kacsájukat, ahol ehhez hasonlóan úszkált a vízen. A képen látható kacsa is igen szerencsés: menő panorámát bámulva úszkálhat az állat.

Nagyon aranyos és boldog a kiskacsa a képen. A fotót elnézegetve teljesen érthető, miért lehet ennyire megszeretni egy kiskacsát, és házi kedvencként dédelgetni.

 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 

Ilyen cuki képeket ritkán látni

Ha nem látnánk fotón, nem hinnénk el, hogy ilyen barátság nem csak a mesében van.

Borító-és ajánlóképek forrása: gettyimages

Ezt is szeretjük