Ő lehet a világ legmenőbb kacsája: a róla készült videót nem érdemes kihagyni
Úgy tűnik, a kacsa a legjobb életét éli: vicces videó terjedt el a TikTokon.

GettyImages-1147771889
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kacsák rendkívül intelligens és érzelmes lények. Megértik a parancsokat, játszanak egymással és játékokkal is, puszit adnak, és más madarakhoz hasonlóan szinte könyörögnek a bújásért, ha az ember elegendő időt szán tanításukra és a velük való összeszokásra. 

Ha kis koruktól fogva rendszeresen foglalkoznak velük, és gyengéden bánnak velük, a kacsák meglehetősen barátságossá válnak az emberrel. Talán időbe telik, míg hozzászokik a gazda a kacsához, de végül rájön, hogy az állat milyen típusú tevékenységeket élvez. Minél többet kommunikál a kacsájával, annál gyorsabban fognak kötődni egymáshoz.

Ő lehet a világ legmenőbb kacsája

A videó feltöltője vadkacsákat nevelget, láthatólag a legnagyobb szeretettel. Nem is tudta volna másképp elkészíteni a videót, csak ha teljesen összeszoktak már a háziállattal. Hihetetlenül élethűen és pontosan vágta össze az aláfestő hangot és a képsorokat: tényleg olyan, mintha a kacsa a legjobb életét élné a kocsiban, rádióhallgatás közben. A hangsor, amiben a hölgyhang rendkívül lelkes, arról szól, hogy nagyon örül annak, hogy az "ő számát", vagyis a kedvencét kezdi játszani a rádió.

A lány többi videója és honlapja alapján kiderül, hogy - helyesen - kint tartja az állatot, több vadkacsával együtt. A kacsák társas állatok, nagyon jól kijönnek egymással, és ritkán veszekednek. Társas lények, és könnyen depresszióssá és magányossá válnak egyedül, ami megnehezítené számukra a túlélést vagy a boldogulást.

Mivel ugyanúgy érzik a magányt, az elszigeteltséget és a gyászt, mint az emberek, egy kacsát hosszú időre egyedül vagy ketrecben hagyni érzelmileg nem egészséges. A kacsák rendkívül szociális állatok, és ez azt jelenti, hogy szükségük van arra, hogy más kacsákkal együtt éljenek. 

Az internet sztárja lett Gertrúd, a kacsa

Különös frizurájával hódít Gertrúd, a kacsa.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük