Imádni való lassított felvétel készült egy rohanó kiskacsáról: az egész internet odáig van érte

Zseniális videó!

GettyImages-1264690571
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Futótűzként terjed az interneten a felvétel, amely egy virágok közt szaladó kiskacsát ábrázol.

Talán meglepő, hogy egy ilyen témáról lehetséges ennyire heroikus videót készíteni, de a Harrison Hodson nevű filmes láthatóan profi a szakmájában.

Futó kiskacsa

A Harrison Hodson nevű videós előszeretettel osztja meg élete legfontosabb történéseit a több mint 30 ezer követőt számláló Instagram-oldalán. Erre az oldalra került fel az a videó is néhány napja, amely azóta meghódította az egész internetet. 

Történt ugyanis, hogy Harryék észrevettek egy vadkacsafiókát az egyik forgalmas maine-i úton. A szegény kis állat nagy bajban volt, hiszen csak néhány másodpercen múlt, hogy nem lapította ki egy autó.

A férfi és a barátnője hazavitték az eltévedt jószágot, és öt napig gondozták. A kis jövevény nagyon feldobta a fiatalok napjait, több fotót és videót is készítettek róla, melyek közül az egyik óriásit ment a közösségi médiában.

Harrisonék azonban tudták, hogy ha a legjobbat akarják a kiskacsának, előbb-utóbb vissza kell engedniük őt a természetbe a többi vadkacsa közé. A kacsát a Maine-ben található Avian Haven nevű, madarak számára fenntartott rehabilitációs központba vitték. 

A madarat a központ munkatársai fogják szabadon engedni, ha annak itt lesz az ideje.

Az internet sztárja lett Gertrúd, a kacsa: egy mémről ismerik a magyar netezők

Különös frizurájával hódít Gertrúd, a kacsa.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük