Láttál már ilyen csinos kiskacsákat? A virágszirmokat mintha a buksijukra öntötték volna

Elképesztően cuki kiskacsa, akit egy lány nevelget egy erdei farmon.

GettyImages-1312914054

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy titokzatos lány csak annyit árul el magáról az interneten, hogy egy esőerdőben él a kacsáival. Egymillió követője van TikTokon, félmillió Instagramon, és több mint háromszázezer YouTube-on.

A természet lágy ölén, egy farmon él. Videóinak, tartalmainak is a táj, erdők, mezők, évszakok a középpontja, kisállataival egyetemben.

Cuki kiskacsa videón

Az alábbi videót több mint kétszázezren lájkolták. Elképesztően aranyos ez a kiskacsa, és ha ember lenne, azt is mondhatnánk, tudja viselni a különleges virágkalapot.

@motherthemountain Happy 1st birthday to Nasturtium the duck, the sweetest flower girl 🌼 #duck #ducklings #cuteanimals #fyp ♬ The Rain The Park And Other Things - The Cowsills

A videó Nasturtium, a kacsa első szülinapját ünnepli. A végére, az utolsó képen már tényleg olyan, mintha egy hölgy viselné büszkén csinos díszét. A videón az egyre idősebb kiskacsáról készült felvételeket látjuk összevágva. A cuki állatka mindegyik részleten különféle, méretben passzoló virágszirmokat visel a kobakján, és néha testvére is feltűnik mellete.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Különös barátra tett szert a kutya

A termetes kutya egy nála sokkal kisebb állattal alakított ki mély és őszinte barátságot.

Különös barátra tett szert a kutya: tündéri fotókon a nem mindennapi kapcsolat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Videó forrása: TikTok/motherthemountain

Ezt is szeretjük