Láttál már ilyen csinos kiskacsákat? A virágszirmokat mintha a buksijukra öntötték volna
Elképesztően cuki kiskacsa, akit egy lány nevelget egy erdei farmon.

GettyImages-1312914054
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy titokzatos lány csak annyit árul el magáról az interneten, hogy egy esőerdőben él a kacsáival. Egymillió követője van TikTokon, félmillió Instagramon, és több mint háromszázezer YouTube-on.

A természet lágy ölén, egy farmon él. Videóinak, tartalmainak is a táj, erdők, mezők, évszakok a középpontja, kisállataival egyetemben.

Cuki kiskacsa videón

Az alábbi videót több mint kétszázezren lájkolták. Elképesztően aranyos ez a kiskacsa, és ha ember lenne, azt is mondhatnánk, tudja viselni a különleges virágkalapot.

@motherthemountain Happy 1st birthday to Nasturtium the duck, the sweetest flower girl 🌼 #duck #ducklings #cuteanimals #fyp ♬ The Rain The Park And Other Things - The Cowsills

A videó Nasturtium, a kacsa első szülinapját ünnepli. A végére, az utolsó képen már tényleg olyan, mintha egy hölgy viselné büszkén csinos díszét. A videón az egyre idősebb kiskacsáról készült felvételeket látjuk összevágva. A cuki állatka mindegyik részleten különféle, méretben passzoló virágszirmokat visel a kobakján, és néha testvére is feltűnik mellete.

Különös barátra tett szert a kutya

A termetes kutya egy nála sokkal kisebb állattal alakított ki mély és őszinte barátságot.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Videó forrása: TikTok/motherthemountain

Ezt is szeretjük