Almával töltött omlós szűzpecsenye: amilyen elegáns, annyira egyszerű
Az almával töltött szűzpecsenye kívül ropog, belül pedig hihetetlenül szaftos.
Összesen 280 találat.
Az almával töltött szűzpecsenye kívül ropog, belül pedig hihetetlenül szaftos.
A fokhagyma ebben az isteni tésztában is nagyon jól harmonizál a bacon füstös ízével.
A kolbászos bableves liszt nélkül is sűrű lesz.
A sörös, kolbászos tésztához olasz kolbász a legjobb, de más típussal is működhet.
Mindössze két hozzávaló szükséges ehhez a kiadós serpenyős, baconös kelbimbóhoz.
A selymes burgonyakrémleveshez nagyon jól megy a bacon füstös íze.
Egy nagy tál káposztás kolbász mindig jól fog esni a hidegebb napokon.
Így a gyerek is megszereti majd.
Ebben a baconös brokkolisalátában a zöldségek mellett egyéb izgalmas hozzávalók is megbújnak.
Az aszalt szilva hamisítatlan karácsonyi étel: töltsd most csirkemellbe!
A quiche, vagyis a csirkés sós pite leveles tésztából pillanatok alatt elkészülő vacsora.
Egy hétvégi reggelen nem is kell finomabb, mint néhány darab kis omlett muffinsütőben készítve.
A német pizza tökéletes előételnek vagy rágcsálnivalónak is.
Az angol reggeli mára fogalommá vált: mutatjuk, mit tegyél bele.
Baconkockákkal megkoronázva fejedelmi ebéd lesz a majonézes krumplisalátából.
A hagymás, sajtos, baconbe tekert krumplirózsánál nincs is látványosabb köret.
A cukkini és a csirkemell egy tepsiben sütve remekül egészítik ki egymást.
Készíts tepsiben sült rizst ropogós baconkockákkal megszórva!
A kétszer sült, finomságokkal töltött krumpli elkészítése meglehetősen egyszerű, mégis különleges ízélményt nyújt.
Egyszerűen elkészíthető, mégis fejedelmi fogás a baconbe tekert, sajttal töltött csirkemell.
Az egyben sült csirkefasírt fűszeres, szaftos, és ha baconbe tekered, nem is szárad ki.
Az almás lila káposzta mennyei köret lesz a sültek mellé.
A tepsis krumpli újragondolva, felturbózva fenséges, és nem tocsog az olajban.
A karaj, a bacon és a sajt kombinációjában remek ebéd készülhet.
Ennek a serpenyős karajnak baconkockák adnak intenzív, füstös ízt.
Csodás egytálételt állíthatsz össze sütőtökből, ha baconkockákkal dobod fel.
Ha a leveles tésztát baconnel töltöd meg, pillanatok alatt kész a vendégváró sós ropogtatnivaló.
A sütőben sütve érnek össze az ízek ennél a csirkés ételnél, amit a kezdő háziasszonyok is könnyen elkészíthetnek.
A baconnel és juhtúróval töltött gombafejek úgy az igaziak, ha szép nagy kalappal rendelkező gombákkal készíted.
A tojással töltött, tepsiben sült fasírt, vagyis a Stefánia-vagdalt hidegen és melegen is kitűnő.