Így vágd fel a hagymát könnyen és biztonságosan - A profi séfek is így csinálják
Ezzel a módszerrel ez a konyhai feladat is gyorsan megoldható.
Összesen 287 találat.
Ezzel a módszerrel ez a konyhai feladat is gyorsan megoldható.
A sok hagymával sült csirkemáj 20 perc alatt elkészül. Ha figyelsz néhány apróságra, nem lesz kemény és keserű.
Az ízletes, olcsón elkészíthető szalonnás-hagymás szatmári cinke hosszan laktat, ráadásul pofonegyszerű összedobni.
A hagymafasírt tökéletes választás főzelékek tetejére, vagy húsmentes főételként valamilyen körettel.
Egyre nagyobb hiány van a zöldségből globális szinten.
Az ukránoknak is megvan a maguk krumplis palacsintája: keleti szomszédaink változatát deruninak hívják, és hagyma is kerül bele.
A gőzölgő, aranybarna hagymaleves csupa egyszerű hozzávalóból készül, mégis mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját.
A sült hagymakarika ezzel a módszerrel készítve igazán finom és ropogós lesz.
A nudlit ne csak édesen, mákkal, dióval, lekvárral készítsd, a különféle sós változatok is étvágygerjesztőek. Próbáld ki karamellizált hagymával, friss spenóttal is!
Bizonyos dísznövényeket, virágokat tavasszal lehet ültetni, hogy egész nyárra a kert ékei lehessenek.
A krumplival és hagymával készült spanyol omlett olyan laktató, hogy teljes értékű ebédnek is megfelel.
Nem biztos, hogy ki kell dobni a csírázásnak indult hagymát.
A lapcsánka, vagyis a reszelt krumplis kis lepény hagymával ízesítve is ellenállhatatlan.
Érdekes, miért könnyezel, ám sokak szerint meg lehet előzni a kellemetlenséget.
A csirkecombhoz a különféle gyümölcsök is jó mennek: hagymával és almával együtt sütve ellenállhatatlan.
A hagyma nem csak fűszerként működhet: darált hússal megtöltve mutatós és nagyon finom főétel készülhet belőle.
Süss ropogós csirkecombokat almával és hagymával egy tepsiben!
Ha szereted a hagymakarikát, de attól tartasz, hogy a panír lepereg róla, vagy nem lesz elég ropogós, próbáld ki ezzel a recepttel!
A csirkemellből és néhány egyszerű hozzávalóból fejedelmi ebédet dobhatsz össze, és nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
A csirkemáj viszonylag olcsó, remek tápanyagforrás, sokoldalúan elkészíthető, és gyorsan elkészül belőle az ebéd vagy a vacsora.
A hagymás tarja a legegyszerűbb tepsis húsok egyike. Érdemes már a sütés előtti napon bepácolni.
A felturbózott tepsis krumpli jó laktató, és tele van mindenféle finomsággal. Tedd félre kicsit a diétát, mert muszáj megkóstolni!
A lila hagyma savanyítva sültek mellé ugyanolyan jól megy, mint a kocsonyához vagy akár a szalonnához.
A krumplis röszti kitűnő köret, ami kívül ropog, belül szinte krémes, és szétolvad a szádban.
A csirkecomb szaftos, ízletes, jól variálható, ráadásul kétféle krumplit is süthetsz vele, így azok átveszik a fűszerek csodás ízét.
A hagyma, a sajt és a csirkemell hármasából csak valami igazán finom fogás sülhet ki.
A hagymás-baconös kelbimbó egyszerű, mégis nagyon ízletes, és az összeállítása kevés időt vesz igénybe.
Sokakban felmerült már kérdésként, miért van az, hogy a hagymavágás közben könnybe lábad az ember szeme.
Ha a hagymát sütve szereted, próbáld ki töltve is, finom édeskés lesz, amihez a fűszeres hús jól passzol.