Magyar mustár nő a holdtalajban: ilyenre eddig világszinten nem volt példa
Először sikerült életképes növényeket nevelni a Hold talaját utánzó közegben.
Összesen 139 találat.
Először sikerült életképes növényeket nevelni a Hold talaját utánzó közegben.
A kurucpecsenye valójában nem más, mint a jól ismert és szeretett sajttal-sonkával töltött sertéstarja.
A zöldséges, tejfölös Eszterházy-tokány többféle húsból készülhet, mi most egy csirkés receptet mutatunk.
Nem kell étterembe menned a tökéletes cigánypecsenyéért: otthon készítve is nagyon finom lesz.
A mustáros sertéstarja egyszerűen összeállítható, puha és omlós húsféle.
A mustáros-chilis csirkemell lelke a pikáns mártás, amely lágyan öleli körül a húst.
A tejszínes, mustáros szószban puhult szűzérmék bármilyen ünnepi alkalom esetén megállják a helyüket.
Készítsd el a puha, szaftos sertéstarját serpenyőben sütve, mustáros szósszal!
Visszahívták a boltok polcairól a terméket.
Készítsd el a mustáros csirkecombot vele sült zöldségekkel! Így hamar megvan, és különlegesen finom.
A mustáros sertéstarja tényleg pillanatok alatt készen van, csak bepácolni ne felejtsd el.
Tárkonyos joghurtba forgatva különlegesen finom csirkecombot süthetsz.
Megesik, hogy a ruha foltos lesz, és némely foltokat nem könnyű egy mosással eltávolítani.
Ha együtt sütöd a mustáros csirkecombot a krumplival, időt és energiát spórolhatsz.
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.
A mustáros sertésmáj sok hagymával és zsírral készül, és nagyon hamar megfő.
A gluténmentes, mustáros fasírtgolyókba zabpehely és sokféle fűszer kerül.
Még jobb lesz az egészben sült fokhagymás karaj, ha a köretnek való krumplival együtt sütöd.
A tejszínes, fokhagymás mártásban sült csirkecombokat elég egyszer elkészíteni, hogy azonnal a család kedvencévé váljanak.
A szaftos és omlós rozmaringos szűzérmékkel alig van munka, miközben akár ünnepi alkalmakon is megállják a helyüket.
A mustáros, serpenyőben sült csirkecombfilé szaftos, vajpuha és ellenállhatatlan.
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
A szaftos, sörben pácolt tarja igazán kiadós hétvégi ebéd.
Az omlós sertéstarja pikáns pácban érlelve ellenállhatatlan.
A mézes-fokhagymás csirkecomb egyszerre édes és pikáns, ropogós és omlós.
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
A zöldséges csirkenyárs minden grillparti egyik kedvenc fogása, hiszen egyszerűen elkészíthető, és külön köret sem kell már hozzá.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A tarja talán a legjobb grillezni való hús, a joghurtos pác pedig különösen jól megy hozzá.