Hideg majonézes zöldborsósaláta reszelt sajttal: igazi nyári köret bármilyen hús mellé
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
Összesen 143 találat.
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
A zöldséges csirkenyárs minden grillparti egyik kedvenc fogása, hiszen egyszerűen elkészíthető, és külön köret sem kell már hozzá.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A tarja talán a legjobb grillezni való hús, a joghurtos pác pedig különösen jól megy hozzá.
A házi mustáros pác és a friss kakukkfű csodás ízt ad a ropogósra sült csirkeszárnyaknak.
Ezzel a grillpáccal biztos lehetsz benne, hogy a csirkemell nem fog grillezés közben sem kiszáradni.
A nyársra húzott rablóhúst olyan zöldségekkel sütheted együtt, amilyeneket a legjobban szeretsz.
Nagyon finom a majonézes kukorica, ha sajttal és piros kápia paprikával ízesíted.
A serpenyős, sörös csirkecomb bőre ropogós, a húsa belül pedig fantasztikusan omlós.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Egy vidám baráti estére nem is kell finomabb ropogtatnivaló ennél a sajtos házi ropinál.
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A baconbe tekert, sajttal töltött virsli gyors vacsorának és vendégváró fogásnak is tökéletes.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Nagyon jót tesz az omlós, szaftos sertéstarjának, ha sörben párolod puhára.
A hagyományos újévi lencsefőzelék füstölt hús levében fő. Még finomabb, ha mustárt és fokhagymát is teszel hozzá.
A kefires dán krumplisaláta izgalmas köret a sült húsok mellé.
A finom, mustáros steakburgonya bármilyen hús mellé, vagy akár önmagában is megállja a helyét.
A tarja a sertés legszaftosabb része, amihez különösen jól megy a fűszeres, mustáros pác.
A mustáros, paradicsomos csirkeszárnyakkal nincs sok munka, mégis repetáznál belőle.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ne bonyolítsd túl a főzést! A pác adja meg a serpenyős tarja csodás ízét. Lehetőleg magos mustárral készítsd, és pihentesd egy éjszakán át!
A krumplit az egyszerű ízesítők fenségessé teszik. Tovább színesítheted a köretet lila burgonyával.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült krumplit! Jót tesz neki, ha izgalmas ízekkel megbolondítod egy kicsit.
Úgy az igazi a mézes-mustáros sertésszelet, ha az ízeket a hűtőben hagyod összeérni.