Krémes majonézes kukorica sok sajttal: önmagában vagy húsok mellé is nagyon finom
Nagyon finom a majonézes kukorica, ha sajttal és piros kápia paprikával ízesíted.

- Thomas Anders Budapesten! (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- A természet ihletet ad (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- A 74 éves Maye Musk fürdőruhában szerepel a címlapon: ízléses képek készültek róla »
- Így tökéletesítheted a frizurádat egy színes kendővel: 3 egyszerű, de csodás variáció, amivel garantáltan sikert aratsz »
- Ez a retró minta a nyár legbájosabb trendje: játékos és feltűnő, mégis nőiessé teszi a szettet »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
A sajtos majonézes kukorica fantasztikus hidegtálas készítmény akár húsok mellé, akár önmagában, zöldségekkel vagy pirítóssal. Egy szép szál piros kápia paprika még jobban felfrissíti. Tökéletes kísérője lehet a húsvéti sonkának vagy báránysültnek is.
Sajtos majonézes kukorica
Hozzávalók 4 személyre
- 20 dkg sajt
- 1 közepes doboz csemegekukorica (25-30 dkg)
- 1 kápia paprika
A majonézes krémhez
- 3 evőkanál tejföl
- 1.5 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál citromlé
- 1 kávéskanál mustár
- 1 csipet cukor
- só
- bors
Elkészítés:
A sajtot kockázd, fel, a paprikát vágd apró szeletekre, a kukoricakonzervet csepegtesd le. Egy tálban keverd el a tejfölt a majonézzel, a citromlével, a mustárral, a cukorral, egy kevés cukorral, és ízlés szerint sózd, borsozd. Keverd hozzá a felkockázott sajtot, a kukoricát és a paprikát. Akár azonnal is tálalhatod, de néhány óra hűtés csak jót tesz neki, hogy az ízei összeérjenek. Tálald húsok mellé, vagy felszeletelt zöldségekkel. Pirítósra kenve is igazán finom.
A puha, fűszeres csirkemell mellé is nagyon jól megy a krémes kukorica.
Még több recept