Illatos sült csirkecomb tárkonyos joghurtba forgatva: mustár teszi teljessé a pácot
Tárkonyos joghurtba forgatva különlegesen finom csirkecombot süthetsz.
Összesen 128 találat.
Tárkonyos joghurtba forgatva különlegesen finom csirkecombot süthetsz.
Megesik, hogy a ruha foltos lesz, és némely foltokat nem könnyű egy mosással eltávolítani.
Ha együtt sütöd a mustáros csirkecombot a krumplival, időt és energiát spórolhatsz.
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.
A mustáros sertésmáj sok hagymával és zsírral készül, és nagyon hamar megfő.
A gluténmentes, mustáros fasírtgolyókba zabpehely és sokféle fűszer kerül.
Még jobb lesz az egészben sült fokhagymás karaj, ha a köretnek való krumplival együtt sütöd.
A tejszínes, fokhagymás mártásban sült csirkecombokat elég egyszer elkészíteni, hogy azonnal a család kedvencévé váljanak.
A szaftos és omlós rozmaringos szűzérmékkel alig van munka, miközben akár ünnepi alkalmakon is megállják a helyüket.
A mustáros, serpenyőben sült csirkecombfilé szaftos, vajpuha és ellenállhatatlan.
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
A szaftos, sörben pácolt tarja igazán kiadós hétvégi ebéd.
Az omlós sertéstarja pikáns pácban érlelve ellenállhatatlan.
A mézes-fokhagymás csirkecomb egyszerre édes és pikáns, ropogós és omlós.
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
A zöldséges csirkenyárs minden grillparti egyik kedvenc fogása, hiszen egyszerűen elkészíthető, és külön köret sem kell már hozzá.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A tarja talán a legjobb grillezni való hús, a joghurtos pác pedig különösen jól megy hozzá.
A házi mustáros pác és a friss kakukkfű csodás ízt ad a ropogósra sült csirkeszárnyaknak.
Ezzel a grillpáccal biztos lehetsz benne, hogy a csirkemell nem fog grillezés közben sem kiszáradni.
A nyársra húzott rablóhúst olyan zöldségekkel sütheted együtt, amilyeneket a legjobban szeretsz.
Nagyon finom a majonézes kukorica, ha sajttal és piros kápia paprikával ízesíted.
A serpenyős, sörös csirkecomb bőre ropogós, a húsa belül pedig fantasztikusan omlós.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Egy vidám baráti estére nem is kell finomabb ropogtatnivaló ennél a sajtos házi ropinál.
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A baconbe tekert, sajttal töltött virsli gyors vacsorának és vendégváró fogásnak is tökéletes.