Gombás, tejszínes sertéscomb vadász módra készítve: egy adag nem elég belőle
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
Összesen 365 találat.
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
A gyorsan elkészülő sült paprikás penne az interneten is közkedvelt lett.
Ennek a sült csirkecombnak a lelke a sűrű sajtszósz, amelybe többek között mozzarella is kerül.
Ez az egyszerű paprikás, tejszínes mártás sokféle húshoz megy jól.
A sűrű, tejszínes, besameles szósszal leöntött tepsis karfiol húsmentes ebédként vagy köretként is megállja a helyét.
A tejszínes szószban, spenótlevelekkel és gombával készült csirkecomb serpenyőben készül.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
A tejszínes szaftban tálalt sertéskaraj bő fél óra alatt az asztalon lehet.
Ebben a mutatós tortában a savanykás málna remekül harmonizál az édes tortaalappal és a tejszínes krémmel.
A cukkini sokkal csábítóbb, ha bevagdosod, és baconnel, tejszínes-sajtos szószban sütöd meg.
A vegán tejszínes, málnás pohárkrém rétegezve nemcsak finom, de mutatós is.
A kakaós piskóta tökéletes tortaalap, amibe a selymes, mascarponés krém remekül illik.
A paprika sütés közben megkaramellizálódik, és sokkal zamatosabb lesz. Nyári levesnek tökéletes alapja lehet.
Az egytepsis tejszínes-sajtos cukkinit bevetheted könnyed főételnek, de akár köretnek is.
Villámgyorsan összedobhatod ebédre vagy vacsorára a kapros-fokhagymás csirkemellet, amely a serpenyőben válik omlóssá.
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
A tejszínes szószban sült, vajpuha serpenyős karajjal alig negyedóra valódi munka van.
A tejszínes húsételeket mindenki szereti. Lássuk, hányféleképpen készítheted el őket!
A tejszínes szósszal nyakon öntött, klasszikus töltött karalábé úgy telít el, hogy közben semmiképp nem hizlal.
Nagyon finom a tejszínes csirkemell, ha mézes-mustáros szósszal készíted.
Forró nyári napokon a hideg, könnyed barackkrémleves tökéletes nyitánya lehet az ebédnek. Nagy előnye, hogy munka is alig van vele.
Ha nincs ötleted, mi legyen a mai vacsora, ez a félórás fokhagymás-csirkés penne tökéletes választás lesz.
A sok-sok darált hússal készülő görög rakott krumpli feta sajttal a tetején a legfinomabb, de ha nem annyira szereted, trappistát is olvaszthatsz rá.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
A pikáns medvehagymás spagetti hamisítatlan tavaszi ebéd vagy vacsora lehet.
A krémes rakott krumpli csirkemellel egybesütve is mennyei.
Még finomabb a krémes, tejszínes szósszal készített csirkemell, ha kis citrommal teszed savanykássá.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Olyan, mint a krumplipüré, de mégis kicsit más. Készíts selymes, fűszeres édesburgonya-pürét a húsok mellé.