Fokhagymás, mustáros tejszínben sült csirkecombok: csak keverd össze a mártást, a többit bízd a sütőre
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.

- Fokozza a nőiességet, merész, de nem harsány: elég egy csipetnyi divatos fukszia, és nem maradsz észrevétlen »
- Élénk színek viselése 50 év felett: ultranőies kombinációk a legdivatosabb tónusokkal »
- Ragyogó és természetesebb hatású lesz a szőkített haj, besárgulás nélkül: hamvasító samponok árakkal »

- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
- Helyesíráskvíz: ironikus vagy irónikus? Tudod, hogy írjuk helyesen?
- Hogy néz ki egy női test több mint 50 kiló fogyás után? 8 nő előtte-utána képeken mutatta a változást
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- Heather Locklear lányából szőke szépség lett: a 24 éves Ava le sem tagadhatná édesanyját
Ha te is szereted a tejszínes szószban sült húsételeket, ez a fokhagymás, mustáros változat is biztos, hogy ízleni fog. A csirkecomb omlósra sül, a mártásban lévő ízek pedig ínycsiklandóan érnek össze a sütőben.
Fokhagymás, mustáros tejszínben sült csirkecomb
Hozzávalók
- 8 csirkealsócomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 1.5 dl tejföl
- 1.5 dl tejszín
- 1 evőkanál mustár
- 1 kávéskanál bazsalikom
- 1 kávéskanál majoránna
- só
- bors
- olívaolaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
A csirkecombokat dörzsöld be sóval, locsold meg egy kevés olívaolajjal, és tedd be a hűtőbe egy órát pihenni. Közben a sütőt melegítsd elő 180 fokra. Egy tálban keverd össze a tejszínt és a tejfölt, nyomd bele a fokhagymagerezdeket, ízesítsd mustárral, kis bazsalikommal, majoránnával és borssal. Egy tepsit kenj ki vajjal. A csirkecombokat forgasd meg a mártásban, és helyezd el egymás mellett a tepsiben. A hátramaradt szószt öntsd a hús tetejére, takard le alufóliával, és egy óra alatt süsd omlósra az egészet.
A csirkemellet is sütheted mustáros szószban - gombával készítve még finomabb.
Még több recept