Csípős csirkeszárnyak air fryerben: gyors vacsorára is tökéletes
Air fryerben igazán finom csípős csirkeszárnyakat készíthetsz.
Összesen 41 találat.
Air fryerben igazán finom csípős csirkeszárnyakat készíthetsz.
Cserépedényben vagy római tálban sütve minden húsétel finomabb lesz.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Serpenyőben sütve a csirkeszárny bőre ropogósra pirul, a hús belül pedig finom szaftos marad.
Az édes-fűszeres pácban pihentetett ázsiai tepsis csirkeszárnyak kevés zsiradékkal készülnek, így a gyomrot sem terhelik meg.
A joghurtban érlelt, ropogós csirkeszárny zsenialitása a bátor fűszerezésben rejlik.
A csirkeszárny isteni finom, pláne ha a húsa omlós, és ínycsiklandó, ragacsos szezámmagos mázzal lett megkenve.
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
A szójaszószos csirkeszárnyak sütőben készülnek, omlósak és ellenállhatatlanok.
Mennyeiek lesznek a ragacsos fokhagymás-gyömbéres csirkeszárnyak, ha elkészítés előtt egy éjszakát narancsos pácban tartod őket.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A pikáns csirkeszárny elkészítésénél nincs is egyszerűbb: csak tartsd néhány órát fűszeres pácban, utána mehet is a sütőbe.
Készítsd el a sült csirkeszárnyakat fokhagymás, citromos pácban!
Ha sütőben sütöd ki a rántott csirkeszárnyat, nem fogja magát teleszívni olajjal, de így is finom ropogós lesz.
A magyar konyha egyik nagy kedvence a csirkepaprikás, amit egyszerű elkészíteni, mégis néhány dologra fontos odafigyelni a tökéletes eredményért.
A joghurtos csirkeszárnyakkal alig van munka: csak pácold be őket, és néhány óra múlva sütőben pirítsd ropogósra.
A sörös-narancsos pácban sült csirkecombok illatosak, ropogósak, és nagyon jó a kezedbe véve falatozni őket.
Csirkéből rendkívül változatos ételeket készíthetsz: máshogy kell főzni a mellet, a combot és a májat, de mindegyik isteni lehet.
A húsos ételek is lehetnek olcsók, most erre mutatunk ötleteket.
A pikáns, ropogós csirkeszárnyak kevés pénzből elkészíthetők, és nagyon jó kézbe véve falatozni őket.
A pikáns máztól és a bacontől igazán különleges lesz a csirkeszárny, amit akár grillen is megsüthetsz.
Pikáns, kicsit édes, és a legjobb kézzel enni: a paradicsomos szószban sült, ropogós csirkeszárny eteti magát.
A sütőben sült fűszeres csirkeszárny könnyen elkészül, olcsó és nagyon finom.
A házi mustáros pác és a friss kakukkfű csodás ízt ad a ropogósra sült csirkeszárnyaknak.
A mézes-fokhagymás mázzal sült csirke kívül ragacsos, belül pedig hihetetlenül omlós. Úgy a legjobb, ha a kezedbe véve falatozod őket.
Bár otthon főzni még ma is mindenképp olcsóbb, mint rendelni, az árak emelkedésével ez is nagyon megterhelheti a pénztárcát. Most nyolc olcsó, kiadós receptet mutatunk.
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
Édes chiliszósszal könnyen készíthetsz keleti hangulatú finomságokat. Csirkeszárnnyal is ellenállhatatlan.