8 olcsó húsos fogás: a mai árak mellett is főzhetsz kiadósat
A húsos ételek is lehetnek olcsók, most erre mutatunk ötleteket.

piritott maj
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Léteznek még ma is viszonylag olcsó húsételek, amelyek ráadásul nagyon finomak is. A máj tele van vitaminnal, a sertéscomb számtalan formában készíthető el, csirkemellből vagy tonhalból pedig néha viszonylag kisebb mennyiség is elég ahhoz, hogy nagyszerű fogások készüljenek belőlük.

ad

Ekkora infláció mellett, amikor mindenki kétszer is meggondolja, beletegye-e ezt vagy azt a terméket a kosarába, újra meg kell tanulnunk a változatos, takarékos főzést és a maradék okos felhasználását. Nagyanyáink még jól ismerték ezeket a trükköket, így csak elő kell venni és leporolni a régi tudást.

Olcsó húsételek

A takarékos főzés nem azt jelenti, hogy le kell mondani a húsról. Ebben a válogatásban megmutatjuk, hogy sokféle húsrészből készíthetsz ötletesen finom és laktató fogásokat, legyen szó rakott tésztáról, levesről vagy fasírtról.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük