8 olcsó húsos fogás: a mai árak mellett is főzhetsz kiadósat

A húsos ételek is lehetnek olcsók, most erre mutatunk ötleteket.

Olcsó húsételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Léteznek még ma is viszonylag olcsó húsételek, amelyek ráadásul nagyon finomak is. A máj tele van vitaminnal, a sertéscomb számtalan formában készíthető el, csirkemellből vagy tonhalból pedig néha viszonylag kisebb mennyiség is elég ahhoz, hogy nagyszerű fogások készüljenek belőlük.

Ekkora infláció mellett, amikor mindenki kétszer is meggondolja, beletegye-e ezt vagy azt a terméket a kosarába, újra meg kell tanulnunk a változatos, takarékos főzést és a maradék okos felhasználását. Nagyanyáink még jól ismerték ezeket a trükköket, így csak elő kell venni és leporolni a régi tudást.

Olcsó húsételek

A takarékos főzés nem azt jelenti, hogy le kell mondani a húsról. Ebben a válogatásban megmutatjuk, hogy sokféle húsrészből készíthetsz ötletesen finom és laktató fogásokat, legyen szó rakott tésztáról, levesről vagy fasírtról.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük