Narancsos csirkeszárnyak egyszerűen: messzire száll az illata sütés közben
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
Összesen 39 találat.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Serpenyőben sütve a csirkeszárny bőre ropogósra pirul, a hús belül pedig finom szaftos marad.
Az édes-fűszeres pácban pihentetett ázsiai tepsis csirkeszárnyak kevés zsiradékkal készülnek, így a gyomrot sem terhelik meg.
A joghurtban érlelt, ropogós csirkeszárny zsenialitása a bátor fűszerezésben rejlik.
A csirkeszárny isteni finom, pláne ha a húsa omlós, és ínycsiklandó, ragacsos szezámmagos mázzal lett megkenve.
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
A szójaszószos csirkeszárnyak sütőben készülnek, omlósak és ellenállhatatlanok.
Mennyeiek lesznek a ragacsos fokhagymás-gyömbéres csirkeszárnyak, ha elkészítés előtt egy éjszakát narancsos pácban tartod őket.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A pikáns csirkeszárny elkészítésénél nincs is egyszerűbb: csak tartsd néhány órát fűszeres pácban, utána mehet is a sütőbe.
Készítsd el a sült csirkeszárnyakat fokhagymás, citromos pácban!
Ha sütőben sütöd ki a rántott csirkeszárnyat, nem fogja magát teleszívni olajjal, de így is finom ropogós lesz.
A magyar konyha egyik nagy kedvence a csirkepaprikás, amit egyszerű elkészíteni, mégis néhány dologra fontos odafigyelni a tökéletes eredményért.
A joghurtos csirkeszárnyakkal alig van munka: csak pácold be őket, és néhány óra múlva sütőben pirítsd ropogósra.
A sörös-narancsos pácban sült csirkecombok illatosak, ropogósak, és nagyon jó a kezedbe véve falatozni őket.
Csirkéből rendkívül változatos ételeket készíthetsz: máshogy kell főzni a mellet, a combot és a májat, de mindegyik isteni lehet.
A húsos ételek is lehetnek olcsók, most erre mutatunk ötleteket.
A pikáns, ropogós csirkeszárnyak kevés pénzből elkészíthetők, és nagyon jó kézbe véve falatozni őket.
A pikáns máztól és a bacontől igazán különleges lesz a csirkeszárny, amit akár grillen is megsüthetsz.
Pikáns, kicsit édes, és a legjobb kézzel enni: a paradicsomos szószban sült, ropogós csirkeszárny eteti magát.
A sütőben sült fűszeres csirkeszárny könnyen elkészül, olcsó és nagyon finom.
A házi mustáros pác és a friss kakukkfű csodás ízt ad a ropogósra sült csirkeszárnyaknak.
A mézes-fokhagymás mázzal sült csirke kívül ragacsos, belül pedig hihetetlenül omlós. Úgy a legjobb, ha a kezedbe véve falatozod őket.
Bár otthon főzni még ma is mindenképp olcsóbb, mint rendelni, az árak emelkedésével ez is nagyon megterhelheti a pénztárcát. Most nyolc olcsó, kiadós receptet mutatunk.
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
Édes chiliszósszal könnyen készíthetsz keleti hangulatú finomságokat. Csirkeszárnnyal is ellenállhatatlan.
Az enyhén csípős pácban érlelt, ropogós baconbe tekert csirkeszárnyakat egyszerűen elkészítheted, és nem fogod tudni abbahagyni, amíg az utolsó darab is el nem fogy.
A mustáros, paradicsomos csirkeszárnyakkal nincs sok munka, mégis repetáznál belőle.