8 változatos csirkés recept: más-más készülhet a különböző részeiből

Csirkéből rendkívül változatos ételeket készíthetsz: máshogy kell főzni a mellet, a combot és a májat, de mindegyik isteni lehet.

Csirkéből készülő ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkéből készülő ételeket szinte mindenki szereti. Semleges ízű, könnyen kezelhető, hamar készen is van: nem csoda, hogy a legnépszerűbb húsféle Magyarországon.

A csirkemell kevés kalóriát tartalmaz, és sokféleképpen készülhet. A comb szaftosabb, omlósabb, és talán a legegyszerűbb dolgozni vele: egyszerűen csak bepácolod, és egy-két óra múlva mehet a sütőbe. A máj olcsó és tele van értékes tápanyagokkal, az egyben sült csirke pedig egyszerűen fenséges.

Csirkéből készülő ételek

Az alábbi válogatásban szereplő ételek a csirke más-más részéből készültek. Ha diétázol, válaszd a mellet, ha kevés munkával szeretnéd megúszni a vacsorát, a combot, ha pedig a vendégeidet szeretnéd elkápráztatni, az egészben sült csirke a te recepted.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük