8 fenséges fogás csirkecombból: sült, szaftos és bundás kedvencek
A csirkecombnál kevés hálásabb alapanyag van, hisz könnyen kedvedre és ízlésedre formálhatod.

kortes-csirkecomb
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet aló vagy felső, esetleg egész, a csirkecombot szinte mindenki szereti. Igaz, a csirkemell mögött kicsit háttérbe szorult, pedig legalább olyan könnyen variálható, és viszonylag olcsó alapanyag. Sütheted serpenyőben, tepsiben, grillen, szaftosan, bundázva, töltve, baconbe göngyölve.

Akár a diétás, akár a magyaros fogásokat részesíted előnyben, nem nehéz a csirkecombból ínyenc főfogást készíteni. Ha szereted a bőrét, ne húzd le. Jó ropogós lesz, alatta a hús pedig puha és szaftos. Illenek hozzá a legkülönfélébb pácok, hisz könnyen magába szívja a fűszerek ízét és illatát. Válogass legkedveltebb változatok közül, és készítsd el akár holnap ebédre!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük