A salátától az ínyenc főételig: 8 könnyed mozzarellás finomság
A mozzarellával számtalan ételt feldobhatsz. Kitűnő nyersen, sütve, ropogósan, nyúlósan, rakott ételekhez és húsokhoz is.

panzanella-kepesbe
Ez is érdekelhet

Rendkívüli ajánlatokkal készül a dm! (x)

Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre! (x)

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Szakácskodj a szabadban! (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

beauty and style

Ultranőies szalmakalapok nyárra, árakkal és lelőhelyekkel: divatosak és feldobják a megjelenést »

A ’80-as évek gyönyörű modellje 54 évesen is irtó dögös: ilyen szexi ruhában lépett a kifutóra »

Akár súlyos bőrbetegségeket is okozhatnak a hamis sminkek: így ismerhetőek fel a legkönnyebben »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Olasz bencés szerzetesek már a 12. században is készítettek mozzarellát.  Eredetileg bivalytejből gyúrással, érlelés nélkül állítják elő. Nálunk leginkább a tehéntejes változat kapható. Akkor az igazi, ha belül krémes, laza, szálakra szedhető. Semleges ízvilágának köszönhetően könnyen fűszerezhető, jól illenek hozzá az olasz konyhanövények.

A mozzarella többnyire gömb alakú, a pizzára való tömböket érdemes elfelejteni, mert nem sok közük van az olasz sajthoz.

Finom mozzarellás receptek

Kitűnő nyersen, olívaolajjal, fűszerekkel, de ránthatod is. Készülhet belőle előétel, rakhatod tésztákra, és húsokra is tökéletes. Használd minél többféle fogáshoz. Ha új ötleteket keresel, galériánkban biztosan találsz neked tetsző receptet.   

Ezt is szeretjük