A salátától az ínyenc főételig: 8 könnyed mozzarellás finomság
A mozzarellával számtalan ételt feldobhatsz. Kitűnő nyersen, sütve, ropogósan, nyúlósan, rakott ételekhez és húsokhoz is.
Olasz bencés szerzetesek már a 12. században is készítettek mozzarellát. Eredetileg bivalytejből gyúrással, érlelés nélkül állítják elő. Nálunk leginkább a tehéntejes változat kapható. Akkor az igazi, ha belül krémes, laza, szálakra szedhető. Semleges ízvilágának köszönhetően könnyen fűszerezhető, jól illenek hozzá az olasz konyhanövények.
A mozzarella többnyire gömb alakú, a pizzára való tömböket érdemes elfelejteni, mert nem sok közük van az olasz sajthoz.
Finom mozzarellás receptek
Kitűnő nyersen, olívaolajjal, fűszerekkel, de ránthatod is. Készülhet belőle előétel, rakhatod tésztákra, és húsokra is tökéletes. Használd minél többféle fogáshoz. Ha új ötleteket keresel, galériánkban biztosan találsz neked tetsző receptet.
Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?
Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. október 24. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- paradicsom
- zöldség
Gyors zöldséges tészták hétköznapokra: a legfinomabb variációk
- zöldséges
- töltött paprika