A tökéletes konfitált kacsacomb receptje: a bőre ropogós, a hús belül finom, puha
A konfitált kacsacomb az idén az ünnepi asztal dísze lesz.
Összesen 2144 találat.
A konfitált kacsacomb az idén az ünnepi asztal dísze lesz.
A savanyú káposzta a csirkével együtt sütve is fantasztikus lesz.
A leveles tésztába burkolt Wellington-bélszín tökéletes ünnepi fogás bármilyen alkalomra.
A narancsos mázzal sült csirkecombok a karácsonyi asztalon is jól mutatnak majd.
Ha szeretnéd, hogy változatos legyen az ünnepi menü, adunk egy kis segítséget.
A lassan sült pulykamell kevés munkával készül, és nagyon jól megőrzi az ízeit.
A legtöbb családban elképzelhetetlen a karácsony valamilyen különleges sült nélkül. Ebben a válogatásban gyönyörű ünnepi sült húsokat mutatunk.
A megszokott fasírtgolyókat is feldobhatod, ha sütés előtt magvas bundába forgatod őket.
A mustáros, tejszínes szószban, erdei gombával sült csirkemell amilyen egyszerűen elkészíthető, annyira finom.
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
A sörben puhult marhapörkölt egyik különlegessége, hogy nem a tűzhelyen, hanem a sütőben készül.
Ennek a csoda finom közel-keleti csirkemellnek a zataar fűszerkeverék adja meg a karakterét.
A zöldséges húsgombócok titka a sűrű szósz, amely összefogja ezt a fejedelmi egytálételt.
Finom, szaftos lesz a sült csirkemell, ha néhány órát mézes-mustáros pácban tartod.
Ennek a sült csirkecombnak a lelke a sűrű sajtszósz, amelybe többek között mozzarella is kerül.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
A sóágyon történő sütés a létező legegyszerűbb módja az egész csirke elkészítésének.
A tejszínes szószban puhuló gombás szűzérméket akár ünnepi alkalmakkor is az asztalra teheted.
Ez az egyszerű paprikás, tejszínes mártás sokféle húshoz megy jól.
Ezzel a pofonegyszerű módszerrel sokkal egyszerűbben készítheted el a párizsi szeletet.
A kurucpecsenye valójában nem más, mint a jól ismert és szeretett sajttal-sonkával töltött sertéstarja.
A fűszeres indiai csirkecomb sűrű szaftjába kókusztejszín kerül.
A kínai borsos csirke bármilyen alkalomra bevethető, mégis nagyon egyszerűen elkészíthető ebéd vagy vacsora.
A szatmári módon készülő sertéstarja füstölt szalonnás alappal és krumplival készül.
A tökéletes krémes, szaftos csirkemell titka, hogy nem konzervből, hanem frissen sütött paradicsomból készül.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A szójaszószban sült gombás csirke egyserpenyős, mennyei fogás.
Megmutatjuk a legfinomabb gluténmentes panír receptjét, amellyel karajból vagy csirkéből is tökéletes lesz a rántott hús.
A krumplival sült tepsis, paradicsomos csirkemell önmagában is kiadós ebéd, de aki nagyon szeretné, még rizst vagy főtt tésztát is kínálhat mellé.