Pikáns indiai vajas csirkemell: ezek a fűszerek nem maradhatnak ki belőle
Az indiai vajas csirkemellbe hamisítatlan ázsiai fűszerek is kerülnek.
Összesen 2182 találat.
Az indiai vajas csirkemellbe hamisítatlan ázsiai fűszerek is kerülnek.
Az angol legényfogó csirkemell lényege a tejszínes szaft, amelyből kihagyhatatlan a szárított paradicsom.
Cserépedényben vagy római tálban sütve minden húsétel finomabb lesz.
Csirkehús, tejszínes, citromos szósz és kapribogyó: a csirkepiccata pillanatok alatt elkészül, és imádni fogod.
A krumplival és répával sült sertéstarja tökéletes vasárnapi ebéd.
Izgalmas lesz a rántott csirkemell, ha a bundájába darabolt pisztáciát is keversz.
Nagyon finom lesz a sütőtök, ha omlósra sült oldalas szaftjában sütöd.
A gödöllői csirkecomb ropogósra sült bőre alá gombával és csirkemájjal készülő, isteni finom töltelék kerül.
A konfitált kacsacomb az idén az ünnepi asztal dísze lesz.
A savanyú káposzta a csirkével együtt sütve is fantasztikus lesz.
A leveles tésztába burkolt Wellington-bélszín tökéletes ünnepi fogás bármilyen alkalomra.
A narancsos mázzal sült csirkecombok a karácsonyi asztalon is jól mutatnak majd.
Ha szeretnéd, hogy változatos legyen az ünnepi menü, adunk egy kis segítséget.
A lassan sült pulykamell kevés munkával készül, és nagyon jól megőrzi az ízeit.
A legtöbb családban elképzelhetetlen a karácsony valamilyen különleges sült nélkül. Ebben a válogatásban gyönyörű ünnepi sült húsokat mutatunk.
A megszokott fasírtgolyókat is feldobhatod, ha sütés előtt magvas bundába forgatod őket.
A mustáros, tejszínes szószban, erdei gombával sült csirkemell amilyen egyszerűen elkészíthető, annyira finom.
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
A sörben puhult marhapörkölt egyik különlegessége, hogy nem a tűzhelyen, hanem a sütőben készül.
Ennek a csoda finom közel-keleti csirkemellnek a zataar fűszerkeverék adja meg a karakterét.
A zöldséges húsgombócok titka a sűrű szósz, amely összefogja ezt a fejedelmi egytálételt.
Finom, szaftos lesz a sült csirkemell, ha néhány órát mézes-mustáros pácban tartod.
Ennek a sült csirkecombnak a lelke a sűrű sajtszósz, amelybe többek között mozzarella is kerül.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
A sóágyon történő sütés a létező legegyszerűbb módja az egész csirke elkészítésének.
A tejszínes szószban puhuló gombás szűzérméket akár ünnepi alkalmakkor is az asztalra teheted.
Ez az egyszerű paprikás, tejszínes mártás sokféle húshoz megy jól.
Ezzel a pofonegyszerű módszerrel sokkal egyszerűbben készítheted el a párizsi szeletet.
A kurucpecsenye valójában nem más, mint a jól ismert és szeretett sajttal-sonkával töltött sertéstarja.