Remegős kocsonya csülökkel: bevált recept, amit még sokszor el fogsz készíteni
Ha szereted a remegős kocsonyát, készítsd el füstölt csülökkel!
Összesen 264 találat.
Ha szereted a remegős kocsonyát, készítsd el füstölt csülökkel!
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
A kocsonya egyszerű hétköznapi és elegáns ünnepi fogás is lehet: készítsd el somogyi módon!
Nem véletlenül ajánlják a sovány, fehér húsokat diéta alatt.
A spanyol sertésszelet szaftjának pépesített zöldségek adják meg az ízét.
Ez az erdélyi borsos tokány szalonnás alappal készül, és tejfölös szaft koronázza meg.
Fokozott körültekintést kérnek a turistáktól.
A pékné módra készített csülök lényege a sok krumpli és hagyma, amelyen a hús pihen sütés közben.
A szaftos fokhagymás szűzpecsenye amilyen egyszerűen elkészül, olyan elegáns és finom.
A sült csülök látványa étvágygerjesztő, a húsa olyan omlós, hogy leesik a csontról, a bőre pedig ropogós.
Sokak számára elképzelhetetlen a téli időszak kocsonya nélkül: most megmutatjuk, mitől lesz igazán remegős.
A bakonyi betyárgulyás különlegessége a szalonnás alap, a belefőzött gomba és a gazdag fűszerezés.
A húsokat sem kíméli a drasztikus áremelkedés.
A bácskai rizses hús egyszerűnek tűnik, mégsem mindig könnyű finomat főzni belőle.
A vajas, tejszínes szószban készült svéd húsgombóc igazi csemege azoknak, akik szeretik az északi népek különlegességeit.
A szaftos sertéstarja grillezve, nyárson sütve fenséges. Érdemes pácolni, hogy omlós legyen.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.
A paradicsomos húsgombócokat nemcsak krumplival, hanem spagettivel is fogyaszthatjátok.
Az eredeti szerb csevap semmilyen különleges fűszert nem kíván: az ízek különleges harmóniáját az adja, hogy háromféle húst gyúrnak benne össze.
Dobd fel a sertésragut rengeteg zöldséggel! Ha így készíted, külön köret sem kell már hozzá.
Az egészben sült sertéshús mindig jó ötlet. Hát még baconnel körbetekerve, fűszeresen, almával!
Az oldalas az egyik legfinomabb húsféle. Csípős, mézes pácban érlelve különösen ízletes.
Úgy az igazi a mézes-mustáros sertésszelet, ha az ízeket a hűtőben hagyod összeérni.
Nem kell mindig diétázni, főleg nem ünnepek körül. Süss csülköt fűszeresen, sörrel, úgy lesz igazán finom a szaftja.
A sertéspörkölt a magyar konyha egyik legnagyobb kedvence, de erre is igaz az a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás.
Tokányt, azaz szaftos húst sokféleképpen készíthetsz. A mustáros az egyik legjobb változat.
A színes, ízletes zöldségek még kívánatosabbá teszik az omlós, baconbe tekert sertéssültet.
A tepsis sertéssült akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sül.
Az ízes, vajpuhára sült szaftos sertésszeletnél jobb ebéd nem is kell. A pác is házi és isteni.