A legfinomabb sült karaj, amit valaha ettél: ezek a fűszerek nem hiányozhatnak róla
Finom és omlós lesz a serpenyőben sült karaj, ha így készíted el.
Összesen 2136 találat.
Finom és omlós lesz a serpenyőben sült karaj, ha így készíted el.
A cukkini és a csirkemell egy tepsiben sütve remekül egészítik ki egymást.
A legfinomabb tepsis csirkemell titka a megfelelő pác: ha így készíted, mindenki imádni fogja.
Tökéletes steaket süthetsz grillrácson, csak a sütési időt találd el hozzá.
Annál finomabb a currys csirkecomb, minél tovább áll a fűszeres pácban.
A sajtos csirkefasírt tepsiben sül, és illatos, citromos fűszervajjal van leöntve.
Úgy lesz a legfinomabb a kakukkfüves csirkemell, ha joghurtos pácban pihenteted sütés előtt.
Akkor a legfinomabb a körömpörkölt, ha csülköt is használsz hozzá.
A sült oldalas egyszerűen elkészíthető és fantasztikusan finom: most készítsd el piri-piri fűszerezéssel!
A csirkemell és a brokkoli ebben a könnyű, szaftos fogásban is remekül működik együtt.
A tejszínes szaftban tálalt sertéskaraj bő fél óra alatt az asztalon lehet.
A legjobb húsrész a grillezéshez a sertéstarja, amelyhez nagyon jól megy a rozmaringos pác.
Ebben a citromos csirkecombban minden benne van, ami egy könnyű mediterrán hangulatú ebédhez szükséges.
A fokhagymás sertéskaraj is lehet kalóriaszegény: serpenyőben sütve te is imádni fogod.
A citromos kakukkfüves csirkecomb igazi frissítő nyári vacsora.
A fajita nevű fűszeres, mexikói csirkés étel tekercsbe töltve egyszerűen fantasztikus.
A spanyol sertéspököltbe zöldborsó, sonka és fehérbor is kerül.
Magyarra fordítva vadász csirkecombnak is nevezik az olaszok szaftos, paradicsomos, zöldséges pörköltjét.
Minden igényt kielégítő főfogás kevés munkával! A fetás, aszalt paradicsomos csirkemell a tölteléktől lesz különleges.
Az illatos, omlós csirkemell titka a ropogós bunda: most megmutatjuk, hogyan lesz tökéletes.
A szaftos sertéstarja joghurtos pácban érlelve, majd grillrácson kisütve fantasztikus lesz.
Serpenyőben sütve a csirkeszárny bőre ropogósra pirul, a hús belül pedig finom szaftos marad.
A sajtos, joghurtos szószban sült csirkemell krémes, nem szárad ki, és pillanatok alatt összeállítható.
Az egészben sült sertéstarjának több óra is kell, hogy omlósra puhuljon.
A pikáns, barbecue-mázzal sütött csirkecombok öt perc után mehetnek is a sütőbe.
A serpenyős húsok hirtelen sütve vagy lassan párolva is különlegesen finomak lehetnek. Mutatjuk a legjobb recepteket!
A fokhagymás sertéstarja szaftjába egy meglepő hozzávaló is kerül: ez adja meg az igazi karakterét.
Az indiai fűszerekkel feldobott csirkesalátát akár az irodába is magaddal viheted.
A sült csülök akkor lesz finom, ha a külseje ropogós, belül a hús pedig puhára sült.
Itt a jó idő, készítsd el a zöldfűszeres csirkemellet grillrácson!