Omlós, fűszeres csirkecsíkok: a fokhagymás páctól lesz nagyon finom
A fokhagymás, fűszeres csirkecsíkokat serpenyőben vagy elektromos grillen is megsütheted, biztosan nem szárad ki.
Összesen 140 találat.
A fokhagymás, fűszeres csirkecsíkokat serpenyőben vagy elektromos grillen is megsütheted, biztosan nem szárad ki.
A mustáros, fűszeres szűzpecsenye egészben sütve ínyenc fogás. Csak arra ügyelj, hogy ne szárítsd ki a húst!
Tokányt, azaz szaftos húst sokféleképpen készíthetsz. A mustáros az egyik legjobb változat.
A mustáros sült oldalassal tényleg jóllakik a család. Ha szereted a kicsit zsírosabb húst, ennél jobbat nem is készíthetnél.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
A méz és a mustár klasszikus pác, együtt nagyon pikánssá teszik az egyszerű csirkemellet.
Ha szereted a szaftosabb fogásokat, akkor a sütőben sült, fűszeres tarja kiváló választás.
Feldobnád a rántott húst? Pácold be a csirkemellet, a zsemlemorzsába pedig keverj szezámmagot!
Nagyevők kedvence a sült csülök, ami szinte lecsúszik a csontról, míg a bőre jó ropogós. A sörös, mustáros pácban nem fogsz csalódni.
Pikk-pakk előkészíted, és gyorsan meg is sül. A baconbe göngyölt mustáros csirkemell tökéletesen beleillik a hétvégi menübe.
Ha finom szaftos, omlós húsra vágysz, a mustáros szószban sült sertésszelet biztos befutó lehet.
Fontos ügyelni arra, hogy bizonyos életkorszakaszokban milyen táplálékkal kínálják a kicsit.
A töltött tojást kár lenne kihagyni húsvétkor! Remek előétel vagy vacsora is lehet, amit igazán dekoratívan kínálhatsz.
Ha szereted az egyszerűen összedobható, mégis kicsit különleges ételeket, ki ne hagyd a dijoni csirkemellet!
Az egészben sült grillcsirkét mindenki szereti, ez a mustáros pác pedig isteni.
Plusz zsiradék nélkül is fantasztikus sült csirkét tálalhatsz, ha sütőzacskóban sütöd. Ráadásul az ízek még jobban összeérnek.
Ha idegenkednél a mézes-mustáros páctól, akkor is adj esélyt ennek a puha, ízekben gazdag sertésszeletnek.
A mustáros sertésragut örömmel fogod tunkolni. Akkor is jó ötlet bevetni, ha népes vendégsereg gyűlik össze nálad.
A mustáros, pácolt csirkecomb fantasztikus hétvégi főfogás. A zamatos, szaftos hús leesik a csontról.
A mustáros-baconös sertéssült nem igényel sok munkát, csak egy kis odafigyelést, hogy ne száradjon ki.
Isteni, gombás étel, amit elrontani sem lehet, és akár vendégváró falatnak is tökéletes.
Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
Ha a csirkemájat mustáros pácban pihenteted, szinte szétolvad a szádban.
Gyorsan szeretnél valami igazán ízleteset enni? Ebédre vagy vacsorára is tökéletes a fehérboros, gombás csirkemell.
A szaftosabb, omlós húsok kedvelőinek a mustáros-fokhagymás sertéstarjánál jobbat nem is kínálhatsz.
A hirtelensült, ízes hús percek alatt elkészíthető, és biztosan nem lesz száraz.
Nem múlhat el újév lencse nélkül, már ma főzd meg, hogy holnap ne legyen rá gondod.
Kevés munkával kiadós finomság: a leveles tésztában sült sajtos virsli amilyen gyorsan elkészül, olyan sebességgel el is fogy.
Krémes, selymes, és nincs benne ízfokozó. Jó, ha mindig van kéznél házi majonéz.
Nemcsak a konyhában fontos a sárga fűszer, de jó szolgálatot tesz takarításkor is.