Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs
Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!

Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs
Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A 10 másodperces trükk, ami hihetetlenül megkönnyíti a sminklemosást: te is ki akarod majd próbálni »

Klasszikus, nőies öltözékek, amiknek mindig lesz helye a téli divatban: egyszerűek, de csinosak »

Az 51 éves Jennifer Lopez ünnepi szettjét érdemes eltenni az ötletek közé: végre, nem csak a flitter kerül elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A nyári grillpartik sztárja lehet ez a fűszeres pulykaszárny, a titok a pácban rejlik! Hagyd a boltit, készítsd el saját magad. Használd ki, amíg még jó idő van, vedd elő a grillsütőt, hívj meg néhány barátot, és sütögessetek közösen! Üde salátával, parázson sült krumplival kínáld.

Fűszeres grillezett pulykaszárny

Hozzávalók:

  • 6 db pulykaszárny
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál kakukkfű
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A pulykaszárnyakat mosd meg, törölgesd át papírtörlővel. Amennyiben szükséges, távolítsd el a szőröket. Ha szeretnéd, a forgónál vágd ketté. A páchoz keverd össze a mézet, a mustárt, az olajat, a reszelt fokhagymát és a kakukkfüvet. Szórj hozzá sót és borsot is. Kenegesd be a húsokat a páccal. Ha lehetőséged van rá, pihentesd benne egy-két órán át.
 

Forrósítsd fel a grillt, és rakd rá a pulykaszárnyakat. Süsd meg körülbelül 50 perc alatt, közben gyakran forgasd, és kenegesd a páccal. Amikor már minden oldala szép piros, vedd le a grillről. Ha a jó időnek már vége, sütőben is megsütheted. 

Ezt is szeretjük