A sertés melyik része a dagadó, és melyik a karaj? 8 kérdés a húsokról, amire csak a profik tudják a választ
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Összesen 302 találat.
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Azonnal vidd vissza, ha ilyen konzervet vettél!
A baromfitenyésztésben alkalmazott hormonok és antibiotikumok túlhasználása káros az emberi szervezet számára.
Elképesztő, hogy milyen ételt fejlesztettek ki a kutatók Dél-Koreában.
Diétásak, és hosszú időre biztosítják a teltségérzetet.
Ne ess kétségbe, ha elfelejtetted kivenni a húst a fagyasztóból az ebédhez, mert egykettőre kiolvaszthatod a következő módszerekkel.
De nem ez az egyetlen betegség, amelynek emeli a rizikóját.
Koplalás nélkül érte el az álomalakját.
Fokozott körültekintést kérnek a turistáktól.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A csirkemellet is be lehet építeni változatosan az étrendbe, hogy ne váljon unalmassá és egyoldalúvá az étkezés.
A fagyasztott csirke sem használható fel az idők végezetéig!
Sokaknak nem könnyű megállapítani első ránézésre.
Intő jel, ha hosszú az összetevők listája.
Jelentős lépésre szánta el magát a népszerű áruházlánc.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
A hentes megmutatta, hogyan néz ki a frissen vágott hús, miután megsózta.
A húsokat sem kíméli a drasztikus áremelkedés.
A háborúnak és az aszálynak köszönhetően egyre növekszik a takarmány ára, ami nagyban kihat a tojás, a tej és a hús árára is.
A húsok fagyasztása tartósít, de nem a végtelenségig.
Nem minden húst kell klopfolni, és az sem mindegy, hogyan teszed.
A hús vásárlásakor fontos szempont az áru színe, amely a frissességről is árulkodhat.
Ezekkel az ételekkel és elkészítési módokkal nem árt vigyázni, jelentősen károsíthatják az egészséget.
A húsok vásárlásakor és tárolásakor a biztonság miatt érdemes betartani néhány ajánlást.
A hústermelés a felelős az élelmiszeriparban keletkező üvegházhatású gázok 60 százalékáért egy amerikai kutatás szerint.
Az egyszerű csirkemellet könnyen étvágygerjesztőbbé, pikánssá teheted, ha felcsíkozva egy kicsit izgalmas pácban pihenteted.
Az ízletes húsvéti sonka nem hiányozhat az ünnepi asztalról, elmondjuk, mire figyelj a vásárlás során, hogy igazán finom legyen!
Ahogyan a tej tárolási helye, sokak számára több más étel megfelelő elhelyezése sem egyértelmű.
A húsételek sokkal változatosabbak és egészségesebbek, ha nem csak csirkéből és sertésből készülnek.
A készételek romlandóak, ezért fontos odafigyelni, hány napja állnak a hűtőben.