Mustáros, fokhagymás tepsis krumpli jó ropogósra sütve
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült krumplit! Jót tesz neki, ha izgalmas ízekkel megbolondítod egy kicsit.


- Kisimítják az apróbb ráncokat, megtisztítják a pórusokat: 7 arcápoló eszköz, ami szebbé teszi a bőrt »
- Energiát ad, mégsem hizlal, és tökéletesen helyettesíti az édességet: ínycsiklandó gyümölcspép, tele vitaminnal »
- Ezért ne feledkezz meg tavasszal a testradírozásról: nem csak az elhalt bőrt szedi le, sokkal több haszna van »
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Kipucolják a májat, tartós fogyást okoznak, és nagyon finomak: 8 étel, amiből egyél többet
Olyan könnyű köretet keresel, ami egyformán illik egy hétköznapi csirkéhez vagy egy fejedelmi, szaftos sülthöz? Próbáld ki a mustáros, fokhagymás fűszerekeverékben sült krumplit! Az isteni fogáshoz karakteresebb mustárt használj, a dijoni tökéletes választás.
Mustáros, fokhagymás tepsis krumpli
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 2 ág rozmaring
- 2 evőkanál mustár
- 3 evőkanál olívolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A krumplit nem feltétlenül kell megpucolni, csak akkor, ha a héja vastag vagy sérült. Vágd ketté, és alaposan mosd meg. Az olívaolajat keverd össze mustárral, zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Öntsd a keveréket a krumplikra, és forgasd össze.
Rendezd zsiradékkal kikent tűzálló tálba vagy tepsibe, majd szórd meg rozmaringgal. Told forró sütőbe, és 200 fokon süsd meg körülbelül 40 perc alatt. Időnként forgasd át a krumplikat. Ha belül puhák, kívül ropogósak, kiveheted a sütőből.
Kóstoltál már krumplit sörben sütve? Sokkal puhább és ízletesebb lesz a végeredmény.
Még több recept