Az élet nagy kérdései: miért sírunk a hagymától?
Sokakban felmerült már kérdésként, miért van az, hogy a hagymavágás közben könnybe lábad az ember szeme.
Összesen 289 találat.
Sokakban felmerült már kérdésként, miért van az, hogy a hagymavágás közben könnybe lábad az ember szeme.
Ha a hagymát sütve szereted, próbáld ki töltve is, finom édeskés lesz, amihez a fűszeres hús jól passzol.
A hagymás, répás zellerkrémleves kiváló nyitánya egy többfogásos étkezésnek, de önmagában kitűnő vacsora is lehet.
A hagyományos rakott zöldbab ezúttal kicsit másképp készül, a sok pirított hagymától lesz még izgalmasabb.
Puha, szaftos sertésmájat nem nehéz készíteni, csak vess be néhány praktikát! Ebédre és vacsorára is ideális.
A grillrács tisztítása gyerekjáték lehet ezekkel a vegyszermentes megoldásokkal.
Ez az egyszerre ropogós és omlós sült oldalas a páctól és a háromféle hagymától lesz fenséges.
Ez a háromhagymás leves kevés alapanyagból gyorsan elkészül, és felturbózza az immunrendszeredet.
Így készíts gyorsan laktató ebédet! Pácold be este, majd süsd meg másnap a fűszeres rostélyost, és a tetejére halmozz hagymát!
Finomabb lesz a csülök, ha végig a sütőben puhul, és közben sörrel locsolgatod.
Hozz ki minél többet a csirkecombból! Krumplival sütve, hagymásan, fűszerkeverékkel megbolondítva fenséges főfogás.
A tepertőkrém gyors finomság, amit ízlésed szerint otthon is könnyen elkészíthetsz.
Varázsold különlegessé az egyszerű sült krumplit! Ropogós hagymával tálalva fenséges köret.
A sertésmáj is fantasztikusan puha lesz, ha bevetsz egy-két trükköt.
Ha eddig még csak étteremben kóstoltad az ízekben gazdag francia hagymalevest, ideje otthon is elkészíteni!
Remek párosítás: a csirkemáj kicsit kesernyés ízét tompítja az alma. A végeredmény szaftos, ízletes fogás.
Közismert jelenség a fruktánintolerancia, mégis kevés esetben kerül sor diagnosztizálásra és kezelésre.
A resztelt máj finom és gyors ebéd vagy vacsora lehet, de könnyű elhibázni. Néhány trükkel szaftos, puha lesz.
A hagymás céklalekvár édes, fűszeres, és sokoldalúan felhasználható. Sokkal finomabbak lesznek tőle a legkülönfélébb ételek.
A sütőben megkaramellizálódott, édes hagyma és a sós tészta csodás összhangban vannak egymással.
Ezzel a módszerrel egész évben friss marad a zamatos, házi készítésű vegyes savanyúság.
Ha szereted a lecsót, és szívesen kísérletezel, próbáld ki a baszk változatot! Néhány fűszertől lesz igazán izgalmas.
Ez az egyik legjobb dolog, ami a hagymával történhet. Töltsd meg mindenféle finomsággal, és süsd meg!
Most tedd el a csalamádét, hogy télen is legyen mit kínálni a főfogások mellé!
Aranybarna, ropogós külső, puha belső: a cukkinipalacsinta könnyed, nyári étel, amit fél óra múlva már ehetsz is.
Méhcsípésre ez a legjobb házi gyógyír.
Mindig jó, ha van a hűtődben zöldséges alaplé, hisz a levesek mellett mártásokba, szaftos húsokhoz is jól jön.
Próbáltad már az újhagymát sütve? Fantasztikus csemege lesz belőle, ahogy karamellizálódik.
Ha a hagymát is hagymával ennéd, vagy erősítenéd kicsit az immunrendszeredet, a tavaszi hagymaleves tuti választás.
Szaftos, omlós, kellően fűszeres, szóval ez a sertésszelet nagyon csábító. Talán mégis a hagymától lesz igazán különleges.