Sűrű, háromhagymás leves: isteni immunerősítő
Ez a háromhagymás leves kevés alapanyagból gyorsan elkészül, és felturbózza az immunrendszeredet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
- 2 dolog, ami nélkül gyorsan elveszíti feszességét az arcbőr: így lassíthatod a kollagén és az elasztin csökkenését »
- Csodás divatfotókon a ’90-es évek és napjaink szupermodelljei: együtt mutatják be az újdonságokat »
- A Super Bowl történelmének legemlékezetesebb divatpillanatai: Jennifer Lopez és Shakira abszolút elvitték a show-t »

Top olvasott cikkek
- Lovas Rozi ritkán látott férjével: János ilyen jóképű pasi
- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Melyik magyar város vasútállomása van a képen? 8 kérdés, ami sokakat zavarba hoz
- Ez a hét nő viselhet fehéret a pápa előtt - Másoknak tilos ilyenben találkozni vele
- Ennyi lépést kéne megtenni naponta a stroke ellen 60 éves kor felett
A hagymaleves minden évszakban tökéletes. Nem kell agyonfűszerezni, elég bele a só és a bors, a tejszínnek köszönhetően pedig finom selymes lesz. Tálalhatod cipóban, pirított zsemlekockával, baconnel megszórva.
Háromhagymás leves
Hozzávalók
- 2 db póréhagyma
- 2 db vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
- 1 l húsleves
- 3 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- bors
Elkészítés:
A hagymákat pucold meg, mosd meg, és vágd nagyon apróra. Az olajat hevítsd fel, dobd rá a póré- és a vöröshagymát, majd párold üvegesre. Szórd meg liszttel, sóval, borssal, és öntsd fel a húslevessel. Amikor már majdnem puha, add hozzá a zúzott fokhagymát.
Kis lángon főzd pár percig, majd pépesítsd botmixerrel. Csorgasd hozzá a tejszínt, és rottyantsd össze egy-két perc alatt, majd még forrón tálald.
A kelkáposzta-krémlevest kóstoltad már? Krumplival még laktatóbbá teheted.
Még több recept