Sűrű brokkolikrémleves sült zöldségből: házi krutonnal tálalva mennyei
Készítsd a brokkolikrémlevest úgy, ahogy még soha korábban: a zöldség most elősütve kerüljön a fazékba.
Összesen 303 találat.
Készítsd a brokkolikrémlevest úgy, ahogy még soha korábban: a zöldség most elősütve kerüljön a fazékba.
Ez a mennyei sültpaprika-krémleves téged is átmelegít a hűvösebb napokon.
Melengető, fűszeres és laktató gombakrémleves az őszi kuckózós napokra.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
Ez a vöröslencse-krémleves tej nélkül készül, így vegán, közben pedig elképesztően finom.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
Hamarosan frissen fejtett zöldségből is elkészítheted ezt az üde, sűrű zöldborsókrémlevest.
A brokkoli és az üde spenót kiválóan összeillenek akár egy különleges krémlevesben is.
A selymes krumlikrémleves önmagában is ízletes, póréhagymával megbolondítva pedig még jobb.
Ha szívesen kísérletezel új alapanyagokkal, mindenképp próbáld ki ezt a csodás, selymes csicsókakrémlevest!
Ez a krémleves olyan tartalmas, mint egy főzelék, csak sokkal selymesebb a tejszínnek köszönhetően.
Körtével készítve még finomabb lesz a zellerkrémleves: csodás és egyszerű receptet mutatunk.
A vegán zellerkrémleves amellett, hogy ízletes, valódi immunerősítő, és még könnyen el is készítheted.
A legfinomabb, selymes krémlevesek hamar készen vannak, és kevés munkával, változatosan készítheted el őket.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
A cukkinivel főtt édesburgonya-krémleves selymes, egészséges, és a gyomrot sem terheli meg.
Az édes erdei gyümölcsös krémleves friss és fagyasztott hozzávalókból is csodálatos lesz.
A szederkrémlevesnek az íze, az illata és a látványa is elvarázsol, ráadásul igazi hűsítő finomság.
A paprika sütés közben megkaramellizálódik, és sokkal zamatosabb lesz. Nyári levesnek tökéletes alapja lehet.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
A selymes, joghurtos, mézes eperkrémleves jól behűtve lesz igazán finom.
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
Ez a selymes, narancsos sárgarépa-krémleves édeskés, illatos, és igazi tavaszi hangulatba hoz.
A sűrű, kiadós lencsekrémleves füstölt hús levében fő, friss ízéhez pedig a sárgarépa és a zeller is hozzájárul.