Pihe-puha házi vajas kifli: ezzel a recepttel nem lőhetsz mellé
A házilag sütött vajas kiflinek nincs párja: reggelire vagy uzsonnára is tökéletes.
Összesen 64 találat.
A házilag sütött vajas kiflinek nincs párja: reggelire vagy uzsonnára is tökéletes.
Nehéz elképzelni, de valóban létezik egy olyan cég, amely levegőből és vízből készít vajat.
Néhány kanál tökmagolaj, fokhagyma, egy kevés só, és kész is az ízes, pikáns zöld vaj.
Sokan várják tőle a csodát.
Házilag fillérekből elkészítheted a tortillát, amit utána mindenféle finomsággal tölthetsz meg.
A mézzel és vajjal sült lazac bármilyen ünnepi alkalomra bevethető fogás.
Jóval olcsóbb lesz a népszerű termék.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
Házilag is készíthetsz vajat jó zsíros tejszínből.
Itthon is egyre elterjedtebb édesség a sós karamell, ami egészen új értelmet ad a kétféle alapíznek.
A fűszeres, mézzel és vajjal sütött koreai csirke ellenállhatatlanul ropogós.
A dédi még házilag készítette a leveles tésztát. Te is megpróbálhatod, és meglátod, az eredmény fenséges lesz.
Olyan, mint a krumplipüré, de mégis kicsit más. Készíts selymes, fűszeres édesburgonya-pürét a húsok mellé.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
A házi készítésű, omlós sajtos rúdnál nem is kell finomabb ropogtatnivaló.
Az angolok és a skótok vajaskeksze, a shortbread lezárt dobozban nagyon sokáig puha marad.
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
A vajas-citromos tepsis csirkét hihetetlenül egyszerű elkészíteni, elég szaftos, és nem lesz gumiszerű.
Végre itt a tavasz, vele együtt az újkrumpli! Készítsd el többféleképpen, most egy egyszerű, vajas, kapros változatot mutatunk.
Itt a medvehagyma szezonja, készíts belőle házi fűszervajat! Kenyérhez, húshoz is kitűnő.
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
A margarinok többsége biztonságosan fogyasztható, a csomagolása mindent elárul.
A vajas krumpliból könnyen ínyenc köretet készíthetsz: csak dobd fel friss medvehagymával! Jobb lesz, mint a főétel.
Ha eddig már sokat kísérleteztél vajkrémmel, de nem lett az igazi, próbálkozz ezekkel a receptekkel! Kettőt is mutatunk.
Könnyebb, lágyabb lesz a galuska, ha vajat is keversz a tésztába. Levesbe egyszerűen tökéletes.
Friss vagy aszalt áfonya is tökéletes a könnyen elkészíthető, omlós kekszbe.
A sütiket, tortákat bevonhatod és töltheted is könnyed vajkrémmel, amit kedvedre variálhatsz. A svájci krémben nem fogsz calódni.
A saját készítésű, zöldfűszeres-fokhagymás fűszervaj szendvicsre, halakhoz és húsokhoz is kiváló.