Könnyű padlizsános, paradicsomos tészta: hús nélkül is laktató
Dobj össze mediterrán finomságot ebédre! Az idény két nagy kedvence, a paradicsom és a padlizsán együtt még finomabbá teszik az egyszerű tésztát.
Összesen 661 találat.
Dobj össze mediterrán finomságot ebédre! Az idény két nagy kedvence, a paradicsom és a padlizsán együtt még finomabbá teszik az egyszerű tésztát.
A görög saláta laktató, tele van vitaminnal, zöldfűszeres öntettel tálalva pedig egyszerűen ellenállhatatlan.
A sajtos-paradicsomos sült csirkemellel nem sok munka van, mégis szinte mindenki szereti.
Pirítsd együtt a sertéscombot zöldségekkel, így fantasztikus, szaftos és fűszeres egytálételt varázsolhatsz az asztalra.
Ha még most elteszed a házi paradicsomlevet, egész télre lesz elegendő belőle a polcodon.
A zöldséges Hasselback-csirkemell lényege, hogy a húsba vájt mélyedésekben sül mindenféle finomság.
A tök zöldséges, darált húsos raguval töltve finom és laktató.
A zöldséges lencsesaláta nemcsak nagyon kiadós, hanem konzervből pillanatok alatt el is készül.
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
A görög rakott padlizsán kiadós, laktató, és tele van csodás, mediterrán ízekkel.
Ez a cukkinis zöldségragu a legjobb választás, ha valami húsmentes, mégis kiadós ebédre vágysz.
A hideg gazpacho igazi nyári zöldségleves, amelyhez nyersen kell összeturmixolni a hozzávalókat.
A zöldséges házi ajvár mennyei mártogatós bármilyen hús mellé.
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
Egy egyszerű, trükkös módszerrel különlegessé, még étvágygerjesztőbbé teheted a klasszikus egészben sült csirkét!
Ha még nem próbáltad a tepsis lecsót, itt az ideje elkészíteni, hisz az ízek sokkal intenzívebbek lesznek.
Az olaszok a focacciát eredetileg reggelire fogyasztották, ma pedig legtöbbször előételként kerül az asztalra.
A hűsítő, citromos uborkasalátát kedved szerinti színes zöldségekkel dobhatod még fel.
Igazi nyárias fogás a darált hússal töltött paradicsom, ami lédús zöldségből a legfinomabb.
A krémes, fűszeres túróval töltött paradicsom isteni finom nyári előétel vagy akár egy könnyű vacsora is lehet.
A klasszikus caprese saláta tésztával, olívás öntettel gyors és frissítő fogás.
Az olasz paradicsomleves a magyartól eltérően inkább sós, és zöldfűszerek adják meg a karakterét.
A paradicsomlé segíthet a szív- és érrendszer megóvásában is, de nem mindegy, hogy milyen italt választasz.
Télen is juthat finom házi lecsó az asztalra, ha még mostanában elteszed friss zöldségekből.
Az olasz lecsó, vagyis a peperonata sokféle színes paprikából, és hús nélkül készül.
A fűszeres rizzsel töltött paradicsom mellől tényleg nem hiányzik a hús. Szép nagy, érett példányokat válassz hozzá.
Mennyei lesz a csirkemell, ha a tetejére paradicsomot sütsz, és mozzarellát is olvasztasz rá.
A kérdést valójában többféleképpen is megközelíthetjük.
A lehűtött paradicsom íze nem az igazi, de vajon visszafordítható a folyamat?
Készítsd el a rántott mozzarellarudakat nagy szemű pankobundában! Még finomabb, ha saját készítésű, paradicsomos házi marinara szószba mártogatod.