Maradék rizsből is isteni lesz a töltött paradicsom - Húsmentes, mégis laktató fogás
A fűszeres rizzsel töltött paradicsom mellől tényleg nem hiányzik a hús. Szép nagy, érett példányokat válassz hozzá.
Összesen 666 találat.
A fűszeres rizzsel töltött paradicsom mellől tényleg nem hiányzik a hús. Szép nagy, érett példányokat válassz hozzá.
Mennyei lesz a csirkemell, ha a tetejére paradicsomot sütsz, és mozzarellát is olvasztasz rá.
A kérdést valójában többféleképpen is megközelíthetjük.
A lehűtött paradicsom íze nem az igazi, de vajon visszafordítható a folyamat?
Készítsd el a rántott mozzarellarudakat nagy szemű pankobundában! Még finomabb, ha saját készítésű, paradicsomos házi marinara szószba mártogatod.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Ha szereted a csirkemellet, és szívesen eszel bruschettát is, ötvözd a két kedvencedet! Így isteni mediterrán fogást kínálhatsz ebédre.
Akár most megfőzheted egész télre a házi pizzaszószt.
A sok-sok sajttal, paradicsommal és darált hússal készült olaszos rakott krumpli után mindenki megnyalja a tíz ujját.
A gyuvecs, vagyis a balkáni népek lecsója számtalan módon készíthető, mindenhogy finom.
Könnyű, ízletes, diétás csirkét süthetsz édes, lédús paradicsommal és friss kakukkfűvel.
A padlizsán egyik legjobb elkészítési módja, ha megtöltöd húsos raguval, továbbá felturbózod paradicsommal és mozzarellával.
A napsütésben érett és szárított paradicsom kiváló alapanyag. Fűszeres olajban eltéve télen is tökéletes, és számtalan módon felhasználhatod.
A caprese az olaszok kedvenc nyári előétele, amit pár perc összedobni. Már ránézésre is csábító, az íze pedig isteni.
Ha egyszer rákapsz a házi készítésű ketchupra, többet soha nem fogod a boltit vásárolni.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
A paradicsom minden formában kitűnő: nyersen, főzve, feltétként, szószként is. Válogass a legjobb receptek közül!
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
A töltött paprika ilyenkor a legfinomabb! A friss paprika és paradicsom szezonjában muszáj elkészíteni ezt az egytálételt.
Ha Bulgáriában nyaralsz, az egyik legkedveltebb specialitást, a sopszka salátát feltétlenül kóstold meg!
Rakd el most a paradicsomlét, és télen jól jön majd a legkülönfélébb ételekbe!
A nyár egyik legízletesebb finomsága nagyon jót tesz a szervezettel, ráadásul sokféleképpen el is készíthető.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
Készíts különleges rakott krumplit cukkinival, paradicsommal és darált hússal összesütve!
Érett, édes paradicsomból a legfinomabb a mediterrán paradicsomleves, ami a menzainál is sokkal jobb.
Ha a hőségben csak valami frissítő, könnyű finomságra vágysz, ezt a dinnyés gazpachót készítsd el!
Nyár közepén friss, édes paradicsomból és harsogó paprikából a legfinomabb a házias, kolbásszal gazdagított lecsó.
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Ha szereted a capresét, vagyis a paradicsomot mozzarellával, akkor töltsd csirkébe is. Ropogós panírral fantasztikus.
Dobd fel a meccsnézést házi készítésű, pikáns salsa szósszal és némi ropogtatnivalóval! Ebben nincs semmi adalékanyag.