Fokhagymás, mézes pácban sült csirkecomb barackkal és paradicsommal: egyszerre sós és édes
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
Összesen 649 találat.
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
A töltött paprika ilyenkor a legfinomabb! A friss paprika és paradicsom szezonjában muszáj elkészíteni ezt az egytálételt.
Ha Bulgáriában nyaralsz, az egyik legkedveltebb specialitást, a sopszka salátát feltétlenül kóstold meg!
A nyár egyik legízletesebb finomsága nagyon jót tesz a szervezettel, ráadásul sokféleképpen el is készíthető.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
Készíts különleges rakott krumplit cukkinival, paradicsommal és darált hússal összesütve!
Érett, édes paradicsomból a legfinomabb a mediterrán paradicsomleves, ami a menzainál is sokkal jobb.
Ha a hőségben csak valami frissítő, könnyű finomságra vágysz, ezt a dinnyés gazpachót készítsd el!
Nyár közepén friss, édes paradicsomból és harsogó paprikából a legfinomabb a házias, kolbásszal gazdagított lecsó.
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Ha szereted a capresét, vagyis a paradicsomot mozzarellával, akkor töltsd csirkébe is. Ropogós panírral fantasztikus.
Dobd fel a meccsnézést házi készítésű, pikáns salsa szósszal és némi ropogtatnivalóval! Ebben nincs semmi adalékanyag.
A csirkemáj viszonylag olcsó, remek tápanyagforrás, sokoldalúan elkészíthető, és gyorsan elkészül belőle az ebéd vagy a vacsora.
A hollywodi sztárok szerint ez a legfinomabb saláta, ráadásul kiadós és könnyen összedobható.
Ha olyan fogásra vágysz, ami laktat, mégsem nehezíti el a gyomrot, készíts darált hússal töltött padlizsántekercseket!
A paradicsomszószban sült, kétféle sajttal készült padlizsán színes, ízes fogás, amit mindenki örömmel kóstol meg.
Az olaszok kedvenc krumplis gombóca, a gnocchi spenóttal és paradicsommal megkoronázva villámgyors vacsoraétel lehet.
A zöldségekkel sült tepsis csirkecomb univerzális fogás, mindenki szívesen tünteti el a tányérról. Jól eltalált fűszerezéssel ünnepi étel is lehet.
A Hasselback-csirkét csak be kell vagdosni, majd mehet bele mindenféle finomság, például sok zöldség.
Ha a hagyományos fasírtot vagy a vagdaltat unalmasnak találod, dobd fel egy kicsit! A paradicsom és a mozzarella fejedelmivé teszi.
Diéta alatt, fürdőruhaszezonra készülve is bátran megeheted ezt a karfiolpizzát. A tetejére kerülhetnek a klasszikus feltétek.
Nem bánod meg, ha a paradicsomos tésztához cukkinit is keversz, és összesütöd sajttal.
Az olaszok töltött tésztapárnácskáiból, a tortelliniből villámgyorsan fejedelmi vacsorát varázsolhatsz, csak öntsd le bazsalikomos-paradicsomos szósszal.
A friss tavaszi zöldségek és a tészta találkozásából csak valami igazán jó dolog sülhet ki.
A pizzamuffin természetesen nem pizza, hanem egy ízeiben arra emlékeztető, de sokkal könnyebben összeállítható finomság.
Az egyik legjobb dolog, ami a csirkecombbal történhet, ha fűszeres, paradicsomos szószban sütöd meg.
A vitamindús szivárványsaláta annál vonzóbb, minél többféle színű zöldségből készül. Valamilyen fehérjedús gabonával készítve komplett ebéd is lehet belőle.
A paradicsomos-halas tésztával 30 perc alatt kényelmesen elkészülsz. Ezt a fogást a fokhagyma és a parmezán teszi különlegessé.
A toszkán paradicsomleves, vagyis a pappa al pomodoro egyszerű alapanyagból készül, mégis felejthetetlen kulináris élményt nyújt.