Omlós, szaftos csirkecomb paradicsommal és rozmaringgal sütve: a páctól lesz igazán finom
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Összesen 661 találat.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Ha szereted a csirkemellet, és szívesen eszel bruschettát is, ötvözd a két kedvencedet! Így isteni mediterrán fogást kínálhatsz ebédre.
Akár most megfőzheted egész télre a házi pizzaszószt.
A sok-sok sajttal, paradicsommal és darált hússal készült olaszos rakott krumpli után mindenki megnyalja a tíz ujját.
A gyuvecs, vagyis a balkáni népek lecsója számtalan módon készíthető, mindenhogy finom.
Könnyű, ízletes, diétás csirkét süthetsz édes, lédús paradicsommal és friss kakukkfűvel.
A padlizsán egyik legjobb elkészítési módja, ha megtöltöd húsos raguval, továbbá felturbózod paradicsommal és mozzarellával.
A napsütésben érett és szárított paradicsom kiváló alapanyag. Fűszeres olajban eltéve télen is tökéletes, és számtalan módon felhasználhatod.
A caprese az olaszok kedvenc nyári előétele, amit pár perc összedobni. Már ránézésre is csábító, az íze pedig isteni.
Ha egyszer rákapsz a házi készítésű ketchupra, többet soha nem fogod a boltit vásárolni.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
A paradicsom minden formában kitűnő: nyersen, főzve, feltétként, szószként is. Válogass a legjobb receptek közül!
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
A töltött paprika ilyenkor a legfinomabb! A friss paprika és paradicsom szezonjában muszáj elkészíteni ezt az egytálételt.
Ha Bulgáriában nyaralsz, az egyik legkedveltebb specialitást, a sopszka salátát feltétlenül kóstold meg!
Rakd el most a paradicsomlét, és télen jól jön majd a legkülönfélébb ételekbe!
A nyár egyik legízletesebb finomsága nagyon jót tesz a szervezettel, ráadásul sokféleképpen el is készíthető.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
Készíts különleges rakott krumplit cukkinival, paradicsommal és darált hússal összesütve!
Érett, édes paradicsomból a legfinomabb a mediterrán paradicsomleves, ami a menzainál is sokkal jobb.
Ha a hőségben csak valami frissítő, könnyű finomságra vágysz, ezt a dinnyés gazpachót készítsd el!
Nyár közepén friss, édes paradicsomból és harsogó paprikából a legfinomabb a házias, kolbásszal gazdagított lecsó.
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Ha szereted a capresét, vagyis a paradicsomot mozzarellával, akkor töltsd csirkébe is. Ropogós panírral fantasztikus.
Dobd fel a meccsnézést házi készítésű, pikáns salsa szósszal és némi ropogtatnivalóval! Ebben nincs semmi adalékanyag.
A csirkemáj viszonylag olcsó, remek tápanyagforrás, sokoldalúan elkészíthető, és gyorsan elkészül belőle az ebéd vagy a vacsora.
A hollywodi sztárok szerint ez a legfinomabb saláta, ráadásul kiadós és könnyen összedobható.
Ha olyan fogásra vágysz, ami laktat, mégsem nehezíti el a gyomrot, készíts darált hússal töltött padlizsántekercseket!
A paradicsomszószban sült, kétféle sajttal készült padlizsán színes, ízes fogás, amit mindenki örömmel kóstol meg.
Az olaszok kedvenc krumplis gombóca, a gnocchi spenóttal és paradicsommal megkoronázva villámgyors vacsoraétel lehet.