Pikáns pörkölt kínai recept alapján: ezek a hozzávalók nem maradhatnak ki belőle
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
Összesen 151 találat.
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
Tökéletes steaket süthetsz grillrácson, csak a sütési időt találd el hozzá.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A táfelspicc, vagy a levesben főtt marhahús valamilyen mártással tálalva türelmet igénylő, de fejedelmi vasárnapi ebéd.
Nem véletlenül ajánlják a sovány, fehér húsokat diéta alatt.
Az orosz káposztás húsleves laktató és vitamindús téli fogás, amibe most paradicsom is kerül.
Úgy lesz az igazi a szaftos nápolyi marharagu, ha hagyod, hogy az ízek lassan érjenek össze a fazékban.
Sütőben készítve elképesztően puha lesz a marhaszelet. Szeletelj mellé sok hagymát!
Ez is töltött paprika! Most színes darabokba kerül a fűszeres, marhahúsos ragu.
A pljeskavica akkor a legjobb, ha grillen sütöd meg. Sajttal pedig még tovább turbózhatod.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Te is megsütheted otthon a legfinomabb steaket, csak néhány alapszabályt tarts észben hozzá.
A húsokat sem kíméli a drasztikus áremelkedés.
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
Az aranysárga vasárnapi húsleves titka a jó hosszú főzési idő, az összeállítása azonban egyáltalán nem bonyolult.
Marhahúsból is isteni finom ételek készülhetnek. A zöldséges marhatokány puha, omlós, igazi nyárias fogás.
Otthon is készíthetsz finom, szaftos házi húspogácsát hamburgerbe. Úgy az igazi, ha grillrácson sütöd ki.
A mennyei burgundi marharagu vörösboros, gombás szószban sül vajpuhára.
A vajas, tejszínes szószban készült svéd húsgombóc igazi csemege azoknak, akik szeretik az északi népek különlegességeit.
Nagyon finom, házias ételt dobhatsz össze, ha a gyúrt tésztából készült párnácskákat fűszeres darált hússal töltöd meg.
A fűszeres marha órákon át puhul, de szinte nincs vele semmi munka.
A paradicsomos húsgombócokat nemcsak krumplival, hanem spagettivel is fogyaszthatjátok.
Az eredeti szerb csevap semmilyen különleges fűszert nem kíván: az ízek különleges harmóniáját az adja, hogy háromféle húst gyúrnak benne össze.
A sütőben sült marhapörkölt zamatos, a szaftja sűrű, és érdemes répával is gazdagítani.
Úgy a legfinomabb a marharagu, ha hosszú órákon át hagyod puhulni. Zöldbabbal dúsítva még izgalmasabb.
A házilag készített hamburgerpogácsa finomabb, mint a bolti. Abban is biztos lehetsz, hogy nem kerülnek ízfokozók a vacsorádba.
A vadas akkor tökéletes, ha a fűszeres, zöldséges lében főtt marhahús omlós, a szósz pedig selymes.
A jó tatárbifsztek titka a többször átdarált marhahús és a hozzávalók megfelelő aránya.
A húsleves velős csonttal remek nyitánya a hétvégi közös ebédnek.
A sűrű babgulyás nem tartozik a gyorsan összedobható fogások közé, de mindenki megnyalja utána mind a tíz ujját.