A sertés melyik része a dagadó, és melyik a karaj? 8 kérdés a húsokról, amire csak a profik tudják a választ
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Összesen 58 találat.
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Nem minden húst kell klopfolni, és az sem mindegy, hogyan teszed.
A vadas akkor tökéletes, ha a fűszeres, zöldséges lében főtt marhahús omlós, a szósz pedig selymes.
A dinsztelt marha a sok fokhagymától még finomabb lesz, a szaftját pedig élvezet tunkolni.
A marhaepeszappan ereje jó segítség a folttisztításban.
A tepsiben, zamatos szaftban sült marha gazdag ízvilágú fogás, ami hihetetlen puha lesz.
Nem csak az emberek füle fázik télen: a jó gazda az állataira is gondol.
Az orosz konyhaművészet egyik remeke az ízes tejfölös, gombás mártással készülő omlós marhahús. Megnyalod utána mind a tíz ujjadat.
Jót tesz a gulyásnak az a füstös íz, amit a bográcsban, a szabadtéri főzés során kap.
Nem kell pácolni, mégis fenséges lesz a baconbe tekert marhaszelet.
Ha nagy családi, baráti lakomára készülsz, a kiadós, zamatos flamand marhapörkölt nyerő választás lehet.
Ami nekünk a pörkölt, az a franciáknak a marharagu. Ezt az ízes őszi változatot se hagyd ki!
Kis lépés az embernek, hatalmas lépés a környezetvédelemnek: hamarosan jön a mesterséges hús.
Az omlós zöldséges marharagu még finomabb lesz, mint ahogy megszoktad.
A velős csonttal főtt marhahúsleves még az ünnepi asztalon is megállja a helyét.
A marhapörkölt még karakteresebb, pikánsabb lesz, ha bográcsban fő. Ezt sokáig megemlegeti, aki megkóstolja.
Rozéra sütött, ízletes steak babsalátával, ezért tényleg mindenki rajongani fog!
Kiszárad? Kemény lesz, mint a cipőtalp, de legalább íztelen? Ezekkel biztosan nem fogsz mellé!
A tél közepén kevés jobb dolog történhet, mint hogy eléd kerül egy tál forró és laktató babgulyás.
A zamatos húsleves, a friss pirítósra kent velő és az omlós marhahús igazán laktató ebéd.
Az alföldi pásztorélet jellegzetes fogása a mai napig a magyar konyha legismertebb étele.
Csak pár fűszer és a megfelelő főzési mód kell ahhoz, hogy igazán finom legyen a husi.
A gazda tudta, hogy az állatai betegek, mégis eladta a húsukat.
Bográcsszezonban bográcsozni kell, ez nem vitás, készítsd el barátaidnak a legjobb fogásokat!
Itt a nyár, a szabadban főzés időszaka, összeszedtük a legjobb fogásokat hozzá.
A vitamindús, vízhajtó hatású zöldség minden változatban isteni.
Egy igazi hagyományos klasszikus, ami igazán méltó arra, hogy a vasárnapi ebéd része legyen.
Egy ízletes, laktató marhasültnél kevés jobb dolog jöhet ezen a hétvégén, készítsd el te is!