Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Az omlós, zöldséges marharagu még finomabb lesz, mint ahogy megszoktad.

Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

Mindig elegáns lesz a sál, ha így kötöd meg: egyszerű technikák, amiktől garantáltan nőies lesz a megjelenés »

Tónusos, karcsú test, kis helyen is végezhető gyakorlatokkal: személyi edző tippjei az otthoni tornához »

A fekete leggings nem nadrág, de az utcán is bevethető, ha erre figyelsz: így variáld nőiesen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A marhahús kiváló alapanyag, ha pörköltet és ragut készítenél. A bele kerülő bor még jobban kihozza a finom ízeket. A recept különlegessége, hogy a marharagu sütőben sül, és szinte szétolvad a szádban. Az ínyenc fogást kínálhatod a hagyományos köretekkel, tésztával és kenyérrel is kitűnő.

Zöldséges marharagu

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg marhahús
  • 4 evőkanál olaj
  • 3 dl vörösbor
  • 3 db krumpli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát aprítsd fel, a hártyáitól megtisztított húst vágd körülbelül három centis kockára, a répákat és a krumplit is darabold fel. Egy nagyobb, vastagabb falú edényben hevíts olajat, majd dinszteld meg rajta a hagymát. Tedd hozzá a marhát, és kevergetve süsd fehéredésig. Önts rá kevés vizet, keverd hozzá az áttört fokhagymát, valamint ízesítsd sóval, borssal, babérlevéllel és pirospaprikával.

 

Fedd le, tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd egy órán át. Ekkor add hozzá a zöldségeket, és süsd még egy órát. Közben kevergesd meg, kóstolgasd, ha szükséges, adj még hozzá fűszert, és öntsd hozzá a bort. Amikor a hús puha, vedd ki a sütőből, szórd meg aprított petrezselyemmel, és melegen tálald.

Ezt is szeretjük