Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Az omlós, zöldséges marharagu még finomabb lesz, mint ahogy megszoktad.

Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Nyereményjáték

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerj páros belépőt Vekerdy Tamás januári előadására a Femina Klubon! (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat a diabétesz - Így tehetsz a kialakulása ellen (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Gondtalan és felszabadult nyugdíjas éveket szeretnél? Mutatjuk, mi kell hozzá (x)

Évente 34 ezer kisbaba hal meg ettől a betegségtől - 18 országot érint (x)

Nem kell többé macerálni a mentes étrendekkel - Bármilyen diétát követsz, innen tudsz rendelni (x)

beauty and style

A női intimtájék ápolása új szintre lép: egyelőre nevetségesnek tűnik a vaginafiatalító szérum »

Idd ezt minden reggel, és garantáltan beindul a fogyás! »

Isteni tea az édes álomért: idd ezt lefekvés előtt, és hamarabb elalszol »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A marhahús kiváló alapanyag, ha pörköltet és ragut készítenél. A bele kerülő bor még jobban kihozza a finom ízeket. A recept különlegessége, hogy a marharagu sütőben sül, és szinte szétolvad a szádban. Az ínyenc fogást kínálhatod a hagyományos köretekkel, tésztával és kenyérrel is kitűnő.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg marhahús
  • 4 evőkanál olaj
  • 3 dl vörösbor
  • 3 db krumpli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát aprítsd fel, a hártyáitól megtisztított húst vágd körülbelül három centis kockára, a répákat és a krumplit is darabold fel. Egy nagyobb, vastagabb falú edényben hevíts olajat, majd dinszteld meg rajta a hagymát. Tedd hozzá a marhát, és kevergetve süsd fehéredésig. Önts rá kevés vizet, keverd hozzá az áttört fokhagymát, valamint ízesítsd sóval, borssal, babérlevéllel és pirospaprikával.

 

Fedd le, tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd egy órán át. Ekkor add hozzá a zöldségeket, és süsd még egy órát. Közben kevergesd meg, kóstolgasd, ha szükséges, adj még hozzá fűszert, és öntsd hozzá a bort. Amikor a hús puha, vedd ki a sütőből, szórd meg aprított petrezselyemmel, és melegen tálald.

Blog.hu ajánló